Přejít na obsah

Lakovani spodku auta ..


Petrkiller

Doporučené příspěvky

Ahoj tak me napadlo ze bych nalakoval mista za blatniky kde se cely rok dostava voda v zime navic tam zustava snih se soli .. duvod je takovy .. nedavno nevim jak se mi to povedlo asi jsem si to odrel na vaze s pretizenym autem ... se mi odloupnul kousek tech plastu zespod nebo co to je a je tam primo ten nosnik a nechci at mi to prorezivi .. nejde to ohnout zpet jedine ulomit tak jsem uvazoval ze bych to nalakoval stejne musim par mist do zimy nalakovat .. je to velikost asi 1cm

Slo by to? Kolik stoji trocha laku? :)

Kdyby jste me nechapali pridam foto .. a ne nehrabe mi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co sem teď zjišťoval, tak u nás lakování spodku plus vystříkání dutin vyjde na 2500 kč +- 100 kč podle okamžitý ceny a použitýho množství materiálu. Hlavně u dutin množství matroše kolísá i dvou stejnejch aut.

Na kolik vyjde 1cm nedokážu odhadnout. Ale nejmenší piksle Hammerite má objem 0,25 l.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super no ja se koukal ted a je to trochu horsi nez jsem cekal .. na leve strane skoro nic plisek skoro neodliza a jde zadelat ale prava strana ta nema na 10cm zadny ten plast nebo plech nebo co to je .. a je tam lehka povrchova koroze takze stim do zimy musim neco delat a asi to laknout :( nevis kolik toho potrebuju? Zvladnu to sam? Nechce se mi davat tolik penez kdyz je vse ostatni v bezvadnem stavu .. a odkud jsi? Popr. ta tva firma? :)

A prosim o presunuti az ted jsem si vsiml ze jsem to dal do spatne sekce :(

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď mě tak napadlo, že v Globusu jak mají v sekci autodoplňky mají laky, mají základní modrou barvu co mám já a je možný, že budou mít i tu tvou. Je to asi 150 ml a stojí to tak okolo 100kč. Na tyhle malinkatý plochy to bude určitě stačit.. Tak se tam mrkni ;) pravda, ale je, že nevím jaká to bude kvalita..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ok no brzo budu potrebovat kyblik takoveho laku protoze uz jsem se dostal mezi ty kterym lide z okoli zavidi auticko .. nekomu se tak moc libilo ze mi ho obesel klicem od svetla az po kliku dveri spolujezdce .. neni to hluboko ale je to ryha silena videt toho co to udelal tak ho uz nikdy ani podle fotky nedaji dokupy! Uz mi dosla trpelivost s tema lidma v mem okoli :( Kdo me nasere proste mu propichnu kolecka a je to a nebo taky obejdu klickem .. jako oni na me tak ja na ne hlavne ze jsem byl 19 let na ne v celku hodny az na par vyjimek .. :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdybych stal pod oknem stejne na to z 6. patra moc neuvidim v noci a navic by me asi lidi zabili protoze bych stal na travniku za barakem a musel bych jim uriznout susaky stare na pradlo ktere nikdo nevyuziva a lavicku na ktere obcas nekdo je :D A asi by na me nekdo zavolal policajty ze jezdim po travniku a chodniku ikdyz po chodniku jsem uz jel mnohokrat :D ja mam bohuzel okna na druhe strane nez je parkoviste a asi to bylo i tim ze jsem zaparkoval za tatou protoze jsem nemel misto ja si vzdycky jeho auto preparkuju ke vchodu a postavim se pred nej kdyz neni misto .. parkoviste je u vchodu do baraku nejsirsi a neblokuju ostatni jenze ti co tady bydli nekteri neumi zajet mezi 2 auta a tak parkuji prave pred vchodem a kvuli me nemohli a museli parkovat nekde jinde a udelat 5 kroku navic a ted to tu mam no .. vim presne navic kdo to je takze si na ne pekne posvitim!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...