Bobik500 Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 (edited) Zdravím, dnes jsem poprvé vyměňoval přední žárovku ve Scoutovi. Největším problémem bylo odpojení konektoru :-D ale nakonec jsem na to přišel. Ale k věci... v návodu se píše hned jako první krok ... odšroubujte plastovou matici a je tam takový pofidérní obrázek. Já blbec si nevšiml té veliké matice (na obrázku modře) ale začal pomocí malé goly točit s jakýmsi šroubkem (červeně), který se pak ukázal že není ten správný, a mám strach, že je k nějakému seřízení výšky světlometů. To auto není tak uplně moje, takže nerad bych něco rozhasil. Můžete mi prosím proto vy zkušenější poradit, k čemu ten šroub je? Edited July 5, 2011 by Bobik500 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 (edited) Srob v cervenom kruzku je na nastavovanie svetiel. Edited July 6, 2011 by PROCHY603 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acek Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Jo je to na seřizování a pokud se nepletu tak na dálkové světlo na potkávací jsou zepředu jako zboku od masky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 súhlas s acekom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobik500 Posted July 9, 2011 Author Share Posted July 9, 2011 OK, díky lidi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts