Přejít na obsah

Odřené boční sklo


otas1

Doporučené příspěvky

Zdravím,

v již existujícím vlákně jsem se dočetl, co s oknem, když píská. Co ale s oknem, když je odřené - příčina? Jsou na něm tenounké škrábance jakoby byly mezi oknem a gumou kamínky. Díval jsem se tam, ale nic takového neobjevil. Včera jsem šel kolem jiné OII a ta to měla taky. Jinak, někdy se tomu oknu fakt moc nechce (dolu ani nahoru).

Co rozebrat, resp. vyčistit, když ten vnitřní plech, na kterém je všechno přidělaný, je přinýtovaný?

Díky předem za pomoc

Otas

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím no, při stanování se mi to ještě nikdy nestalo, při stanování na Vranově mi akorát jednou, ještě u feldy, zamkla žena klíče v autě :D O víkendu jsem promazával vazelínou kolejnice ve dveřích u spolujezdce a při tom sem i čistil všechny sametky protože pár škrábanečků mám taky a jen sem měl sundanej tapec. Že to máš jen u řidiče může být tím že se prostě používá častěji. U nás v republice je vysoká prašnost a trpí tím víc věcí u aut (např. houkající turbo). Co mě ale víc s..e je to že se mi z jara nějakej prach či kamínky dostali do gumiček stěračů a stačilo jedno setření a mám to pěkně škráblý do rádiusu na obou stranách :feve: skoro to vypadá jako by to bylo nastražený. Opravdu stačí málo na poškrábání, teď čekám až mi někdo či něco jebne do předního skla abych ho vyměnil :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...