Wildfire Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Jo jo vim ze sem vul, ale proste se to stalo. Chtel jsem ju prendat ze stareho obyc klice do noveho vystrelovaku, snazil jsem se ji odtud veřezat, ale stejně praskla. Mám ještě jeden klíč, takže jezdit můžu, ale chci dodělat ten vystřelovák, takže potřebuju novou tyčinku a někoho kdo mi ji nakóduje. Nevíte někdo kolik ta tyčinka stojí, jestli s tím mám jít do Škoda servisu nebo jestli by mi to udělal někdo z fóra?(nejlíp na Moravě, blízko Brna).Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 (edited) Treba kupit novu tycinku IMMO a nakodovat. Robia to aj niektore klucove sluzby. Dole mas link jak na prerabku kluca. Edited July 8, 2011 by PROCHY603 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woody Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Ve škodofce chtěli po mně za nakodování 100kč, zajeď tam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildfire Posted July 8, 2011 Author Share Posted July 8, 2011 No jo,ale ja potřebuju aji tu novou tyčinku, a nevim esli ju ve skodovce nebudou mit drahou. A jen tak mimochodem, jsem druhej majitel, takze ten stitek s PINem na klicich nebyl, ale na jednom klici je nalepenej stitek s cislem: xxxx-x...prave me mate to cislo za pomlckou, jsem myslel ze PIN ma jen 4 mista..?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Nova tycka IMMOBILIZERU stoji cca 20 Euro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildfire Posted July 9, 2011 Author Share Posted July 9, 2011 Tak jsem byl ve škodovce a řekli mi, že prej škodovka jim samotný tyčinky nedodává. Takže se chcu zeptat, jestli někdo nevíte přesně typ jakej tam patří? Koupím ju asi po netu a pak za zajdu znova do škodovky aby mi to akorát nakodovali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiglegummi Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 zkus pohledat tady na foru myslím že uživatel Alesija nebo tak nějak je prodával za 50Kč + poštovné, ale já to od něj bral tak před 2lety tak nevím jestli v tom ještě kšeftuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts