hameluk Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Ahoj, ani při uzamčení auta se mi nezamykají dvířka u nádrže, takže kdokoliv může přijít a otevřít ji. Nevíte prosím, čím by to mohlo být? Mám Octavii II, combi, r.v. 2006. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan155 Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 (edited) Po vyloučení pojistek a vadného kabelového svazku, bych tipnul, že ten motorek co to odmyká (zamyká) stojí cca 400,-Kč. Řekl bych, že ten motorek. Edited July 12, 2011 by Jan155 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hameluk Posted July 12, 2011 Author Share Posted July 12, 2011 Pojistky jsou v pořádku. Kudy se k tomu motrku dá dostat? Hledal jsem v zavazadlovém prostoru nějaký dekl ve směru k hrdlu nádrže, ale nic jsem neobjevil... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan155 Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Blbě ;-) Musíš demontovat plastový obložení na hraně kufru (to podedveřma) jak je zámek kufru (ten prostřední plast), následně demontovat ten plast na boku, následně sundat ten plast jak v něm jezdí roletka. (kterou si předtím pochopitelně odděláš) Poté odděláš ten boční tapecírung a uvidíš motorek. Musíš vyloupnout krytky z háčků, pod nimi jsou šroubky.... plasty jsou přišroubovaný plus drží na takových kovových packách ve tvaru kosočtverce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts