Přejít na obsah

Oct1 tdi divny zvuk


myse.7

Doporučené příspěvky

zdravím, chlapi, poraďte mi konečně někdo co s tím je. Tuhle jsem to nechal přes den na slunci. Večer jedu do práce, pustenou klimu a jak se dostanu s otáčkama do rozmezí 1800-2000 tak to hučí jako by letěl vrtulník :-/ Přišlo mi to i hodně podobný jako když na kole odejde ložisko, tak takový vrčení.. Ale dělá to na každej rychl. stupeň a i na neutrál. Výkon mi přijde stejnej. Tdi alh, sprinty plus chip. Olej ani vodu to nezere. Zkousel jsem pak jet druhej den bez klimy a uz to tolik slyset nebylo. A prijde mi i ze to je vic slyset jeste kdyz zatocim doprava. Fakt uz nevim co s tim muze bejt :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dneska jsem zjistil ze to vic dela kdyz zatocim doprava.. vzal jsem to k mechanikovi a projeli to. Pak jsem mu rek ze sem zjistil ze mam nejakej uvolnenej chladic.. Uvolnenej nebyl ale kdyz s nim zacukal tak to klepalo.. takze nejaky gumy rikal ze jsou v prdeli nejspis. Ze se mi klidne mohly proklepat trubky od chladice.. Tak doufam ze to bude ono a nee nic drazsiho.. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...