Přejít na obsah

Climatronic nechladí vyhřáté auto


Zdeny1.8T

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám O1 s climatronicem. Včera mi stálo auto asi přes hodinu na slunci, takže interiér byl celkem vyhřátý, ale ne nějak extrémně. Zapnul jsem klimatizaci, nicméně i při nastavené nejnižší teplotě foukala pouze vlažný vzduch, vůbec nechladila. Jinak se chovala normálně, při zapnutí se zvýšily otáčky, spotřeba, nicméně celou cestu (30 min.) foukala pouze vlažny vzduch. Po příjezdu a odstavení auta jsem asi za 30 minut zkusil klimu zapnout, nicméně stále pouze vlažný vzduch. Usoudil jsem, že bude asi málo chlad. média, netěsnost atd., takže jsem se objednal na příští týden do servisu. Dnes dopoledne jsem potřeboval někam jet, zkusil zapnout klimu a k mému překvapení normálně chladila. Napadlo mě tedy, jestli nebude problém v nějakém čidlu, které špatně vyhodnotí teplotu v interiéru a klimu nesepne. Normální to ale asi nebude, protože vloni to nedělalo. Řešil někdo něco podobmého, případně nějaký nápad? Díky.

Editováno: , autor: Zdeny1.8T
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Climatronic ma svoji diagnostiku, zkus se tu podivat jaky konkretni klavesy to jsou, myslim ze podrzeni tlacitka ECON a uzavreni okruhu po dobu asi dvou vterin v rezimu Off, ukaze ti to nejakej kod, myslim ze modrym a cervenym tlacitkem se posouvas na dalsi chybu, ale nevim presne, 444 je ze je vse OK nebo ze neni vic chyb, na ty kody se mrkni na foru, nekde jsou myslim popsany, ale nepamatuju si to uz kde, vim jen ze 4FA je nejaka klapka a trpi na ni skoro vsecky okty, takze dokud to nejak funguje, tak ji nejak neresim ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...