Přejít na obsah

Barva hagusů na OII Combi


Host 007

Doporučené příspěvky

Zdravim, měl bych na vás takovej dotaz, mám OII combi v barvě cappuccino a mám černé hagusy. Je to klasika r.v. 2007, postranní černé lišty, kola Pegasus a právě černé hagusy. Myslíte, že by to vypadalo ještě líp se stříbrnými hagusy? Přemýšlím nad výměnou za stříbrné a tady na fóru jsem viděl, že taky měli černé a asi je nevyměňovali za stříbrné, ale nechali ty černé nalakovat. Co si o tom myslíte?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemyslím si nic :-) Vše to záleží na vkuse.já osobně mám černé a vůbec mi to nevadí,protože jestli hagusy míníš využívat,tak postupně ty lakované stejně poškrabeš.Jinak kdyby jsi se chystal lakovat ,tak hlavně né sprejem apod.Chce to jako první narušovák na plasty,potom stříkací tmel nebo vyrovnávací plnič kvůli porovitosti povrchu,další vrstva samotný plnič, pak barva a nakonec 2x - 3x lakem.Pak to má smysl a vydrží to vše....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V chromu, ty jsem ještě neviděl. Vím, že škodovka nabízí matné stříbrné. Pokud si vzpomínám, tak jste tady všichni chrom na OII hodně kritizovali, že to na OII nemá co dělat. Kdyžtak hoď foto těch tvých chrom hagusů a kde jsi je tady na fóru sehnal, v bazaru?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím nevím ale viděl jsem několikrát hagusy v chromu a mě to tedy nesedí...Sdílim stejný názor že se to nehodí a napodobuje se styl Audi...Jak se psalo tak jsou matně stříbrné a matně černé. Dělal jsem kamarádoví černé do laku jak jsem psal výše ( jsem autolakýrník ) a vypadá to doopravdy jinak. Není to takový kýč jako chrom,ale člověk si kolem všimne :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha, tak to sorry, asi jsem to spatne napsal.Oni budou matne stribrne, jak pisete. Ja je po pravde jeste nevidel, ziju v zahranici a auto mam v cechach, abych tam mel cim jezdit, kdyz prijedem na dovcu nebo tak. Pocitam ze na podzim se dostanu domu, tak je necham prohodit.Kupoval jsem je od Badyse pres bazar a tusim ze me v e-mailu psal ze by jich mohl mit vice, tak ho treba zkus kontaktovat. ;)

Editováno: , autor: grey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já vim, ale než je koupim, tak bych chtěl vidět jak to vypadá na barvě cappuccino. Nikde nemůžu najít žádnou fotku, tak kdybyste někde na nějakou narazili, tak jí sem prosím hoďte, moc by mi to pomohlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...