Přejít na obsah

Tažké štartovenie


spojka2011

Doporučené příspěvky

Mám problém s mojou Feliciou 1.3 mpi,posledný mesiac po nastartovaní za studena mi nenabehne automatický sytič(mám otáčkomer takže vidím otáčky okolo 800 namiesto 1000-1100), motor mi potom po pridaní plynu zdochýna a nemá vôbec ťah,to trvá cca 1-2 minuty kým sa motor nezahreje, potom všetko funguje ok, pri starte teplého motora není problém..posledné 2 dni som ráno štartoval na 3-4 krát,motor po nabehnutí hned zdochol.Výfuk po pridaní plynu striela, je však meneny.Viete mi poradit kde može byť chyba a ako to odstrániť?To isté sa mi robilo aj pred rokom v lete ked som nastartoval za studena motor zdochýnal po pridaní plynu a výfuk strielal, diagnostika vtedy ukázala zlú lambda sondu, po prečistení škrtiacej klapky sprejom a príchodom zimy to však prestalo a celý rok fungovalo auto ok,sytič vždy nabehol,s príchodom teplých dní je problém znova tu.Skúsil som prečistit škrtiacu klapku ale nepomohlo..Prosím poradte, nová škrtiaca klapka je dost drahá a neviem či vyrieši môj problém..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Základné nastavenie nerobím,nemám k dispozícii autodiagnostiku, teplomer ukazuje ok..je možné aby odisiel sytič?

Tak dnes som mal trošku času tak som ju prehliadol komplet, cidlo termostatu som vylucil,po vytiahnutí to robí to iste,teplotu ukazuje ok, sviečky som vyčistil,mali hnedy film,tak asi ok, všetky kontakty na čidla som prezrel, všetko ok..

Po vybratí lambda sondy trošku lepši štart,motor nezdochol, avšak sytič nenabehol,otačky stale okolo 800,vyskusam este raz zajtra vytiahnut lambdu..Ak nepomože idem na diagnostiku, uvidime čo tam..

Vymena plynoveho lanka moze nieco poriešit?

Editováno: , autor: spojka2011
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...