Přejít na obsah

Pri rozsviceni kontrolek na palubce si auto prdne :)


Petrkiller

Doporučené příspěvky

Ahoj prosim vas .. zkusene o radu :) asi se to zaclo stavat dnes .. stava se ted se to stalo vzdy ze kdyz otocim klickem do polohy kdy se rozsviti kontrolky na budikach tak zacne vrcet neco z pod kapoty - chapu delalo to stejne na HTP,pak neco bzuci chvili a prestane zachvili a mezitim a nebo taky po tom bzuceni se ozve takovy prdivy zvuk nekde ze strany spolujezdce .. kratke prdnuti .. nevim co to muze byt :( Vse funguje normalne vetrak jsem zaply nemel ikdyz v nem bude taky nejaky bordel proste si to prdne a jinak nic .. na budicich se neobevuje zadna chyba po nastartovani vsechny kontrolky zhasnou jak maji ..

Pomuze me nekdo vyresit tuto zahadu prdiciho zvuku? :) Diky

Jo pokud je to ve spatne sekci tak prosim o predelani do spravne .. jen si rikam ze to muze delat neco v motoru tak jsem to dal do motoru..

Jinak jsem dnes jezdil v docela privalovym desti jestli to nemuze byt i tim .. diky

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem tady nasel nejaky mlzeni oken .. zkousel jsem jestli ta klapka funguje a neco tam vrci jenze to je tak tichunke ze to skoro nejde slyset navic mi prijde ze se to zavre tak na polovinu kdyz dam recyrkulaci protoze to zespod u spolujezdce taha vzduch jen minimalne ikdyz to mam naplno .. nebo to taha i ze zadnich sedadel a rozdeli to tak? Jinak jsem vytahl a vycistil pylovy filtr bylo tam dost listi a much .. chrasteni ve vetraku prestalo zapl jsem ho na recyrkulaci a neco to vcuclo a zase to chrasti :) a prdi taky .. :)

A jinak zadnou klapku jsem nenahmatal hledal jsem ji vsude a nevim kde je:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...