Přejít na obsah

Octavia I Devil Eyes


fhs

Doporučené příspěvky

...montoval už niekto svetlá od SONARU: Octavia Devil Eyes.......mam bezfaceliftové svetlá bez hmlovky.

No podla toho, co popisali by to mali byt rovnake svetla ako face a ako namontovat face na Tvoje auto tu najdes v teme o prerabke predface na face predok.

Elektricky aj mechanicky by mali byt plne zamenne s face svetlami.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno jsem tu nováček a tolik se v tom ještě neorientuju, ale ty světla by šli i na předface ne? Teda po přepinování konektoru. Jen by tam byla mezera mezi nima a náraznikem nebo to neni tak? Uvažoval jsem nad nima jen škoda těch diod. Kdyby jich tam nasázely 2x množství tak by to bylo si myslim hezčí. Takhle bych je bral spíš bez nich :D jen nevim jestli by se k mý hodily černý nebo chrom. Mám šedobéžovou saharu a dozadu jsem dal černý a docela to je to pěkný, ale předek váhám furt.

Jinak někde jsem čet o nich článek a byli i v Příbrami na tuningu. Motorek tam fakt neni, ale jde ho přehodit z původních.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 2 roky později...

Dobrý deň

Kúpil som si svetla devil eyes black na svoje kombi je to 99 takže ich trebalo dopasovať. Môj problém je že ked som zapojil tieto svetlá tak šošvka (hmlovka) mi svieti ako stretavacie svetlá a naopak. Nemožem sa nikde dopátrať na manual k týmto svetlám nemáte ich niekto namontované?

Ďakujem

http://www.tuningovesvetla.sk/product/predne-tuningove-svetla-skoda-octavia-black-devil-eyes-347/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky mě zajímá jak jsi to vyrešil..:D Doufám že jsi to nechal tak jak to bylo!..:) Nic se nemusí přepinovávat, protože ty "devil eyes" to mají prohozené. V čočce kde je u "starých" světel mlhovka je nyní potkávací světlo. Je to kvůli xenonům, co jsem pochopil protože musí být v čočce...:)

post-33253-0-08652700-1311796661_thumb.j

Editováno: , autor: laky911
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Abych řekl pravdu, mě taky ne..:D Když jsem to zapojil poprvé a svítilo to opačně, tak jsem to přepinoval tak, aby to svítilo jako stará světla. Tudíž mlhovka v čočce..ale týden nato jsem jel na technickou a hodně rychle jsem vyjel ven..:D když zjistili že to mám šptatně zapojené..tak jsem to doma přepinoval. Jel zase zpátky a bez problému. Dát tam ty světla po STK tak o tom doteď třeba taky ještě nevím a jezdil bych celou dobu na mlhovky..:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...