Přejít na obsah

Servis O1 v Praze (pobliz Prahy)


Radius

Doporučené příspěvky

Zdravim,

přestěhoval jsem se do Prahy a nemám tu nikoho, kdo by se mi na Oktu (1.9TDI, 2002) kouknul.

Sháním někoho profesionálního za rozumnou cenu (preferuju ale hlavně kvalitní práci), v Praze či v blízkém okolí Prahy. Je mi celkem jedno jestli to bude velký servis nebo nějaký šikula, kterého servis aut baví.

Můžete mi někoho doporučit?

Nyní mám 2 zásadní problémy:

1) svití mi ABS a ASR, asi to je jen nějaká blbost (možná jen odpojený čidlo, ještě než jsem se stěhoval, tak jsem si čistil v zádu bubny a předpokládám že jsem tam do něčeho štouchnul)

2) neohřívá se motor - v zimě mi padala ručička teploty, tak mi měnili teplotní čidlo (přímo to v motoru), vše bylo ok, ale pak na jaře mi bylo divné, že se motor ohřeje na čtvrtku a rok předtím topil na pulku (+90 stupnu), tak se měnil termostat (doufam že jsem to nezaměnil), ale bohužel ani to nepomohlo. Také po té výměně teplotního čidla (to v motoru) mi přijde že auto papá tak o 0.5l víc, pravděpodobně to bude tím, že motor více spaluje, páč se snaží zahrát.

pro geeky, to nevyřešil zatim nikdo

3) za tepla motor netahne - když je venku řekněmě 20 stupnů a je příjemně, tak motor táhne jak fík, když je venku 30 stupnů, tak já tomu říkám pracovně umíráček -> stačí ale aby sprchlo, ochladil se vzduch a auto zas táhne (že by váha vzduchu?)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...