alcotn Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 Obcas sa mi stane ze po nastartovani motora motor hned zhnasne a napise mi MOTOR DO DILNY. VAG ukazuje toto: 008320 - rada valcu 1: snimac teploty zpetneho vedeni vyf. plynu: neverohodny signal P2080 - 000 - - - Sporadická info o závadi: Stav závad: 00110000 Priorita závad: 1 Frekvence závad: 4 Motor 2.0TDi, 103kw, auto ma cca 200tis.km V com moze byt problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 vypadá to na EGR většinou se to stává. pokud ještě nebyl měněnej, já mám najeto 93tis a už bylk měněnej. U toho 2,0 BKD je hodně sracích věcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alcotn Vloženo 27. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 (editace) Chladič spatneho vedenia vyfukovych plynov som už menil. Kod motora je BMM. Podla mna to je Snimac teploty sp.vedenia vyfukovych plynov ako pise diagnostika, ale neviem kde ho mam hladat. Editováno: 28. Červenec 2011, autor: Luďa Necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alcotn Vloženo 4. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Nenajde sa niekto kto vie poradit o aky snimac ide a kde sa nachadza? Zistil som ze porucha sa zobrazuje prevazne pri rannajsom studenom startovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alcotn Vloženo 12. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 Pravdepodobne som zistil o co ide, preklad cez VAG asi nebol moc presny, Pravdepodobne je zle cidlo teploty spalin. Oznacenie ma 03L906088BS. Vie mi prosim niekto pozriet v potrebnom software kde sa moze cislo nachadzat? http://www.cc-autodily.cz/cidlo-teploty-spalin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 16. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 (editace) Proboha,lidi,co to používáte za diagnostiiku???!!! Jdi za někým,kdo má VAG_COM, nebo jed do škodovky.Nevím takhle,co to je, ale většinou klapka sacího potrubí,teplotní čidlo motoru.Nevím kody z hlavy,ale pokud to má DPF,tak může být teplotní čidlo na turbíně. Editováno: 16. Říjen 2011, autor: DIAGNOSTIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 Jsou to ty na turbíně a na DPF celkem 3 oranžovej,hnědej a černej štekr na motorový stěně,podle diag by to měl byt ten 1 na DPFku ale chce to vyzkoušet a or čísla: na turbíně 03G906088AN,1. před DPF 03G906088K, 2. za DPF 03G906088D,moc bych nelaboroval s náhradama nějakého obchodníka a dal hned origo docela se to vyplácí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.