Přejít na obsah

Ukazatel stavu paliva - problém


Martinec7

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 6 měsíců později...

Ahoj ja mam zase ten problem ze natankuji plnou nadrz najedu cca 120km umaze se mi jedna carka ( mam Roomstar 2008 1.2 htp 51kw dikitalni ukazatel paliva ) zhasnu motor a mam zas plnou nadrz po chvilce se umaze a takhle to dela cca 20km mam auto 14 dni takze netusim jak to funguje v servise rikali ze tyhle dikitalni ukazatele nejsou presny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ani MAXI DOT není tak nějak přesný. Teplota leze nahoru podle pro mne neznámé veličiny- slyšel jsem že podle infa z nějakého čidla pro jednotku, jednou ne a ne vyjet nahoru a jindy brnk nastojáka. Jen nemám potom info o opravdové teplotě vody a přehřátí nemusím zaregistrovat resp rychle reagovat. Zlatý Favorit. Tam sice ta ručka mávala jak na 1.máj,ale jak bylo motoru příliš teplo byl čas reagovat.Tady by to asi bylo rychlé k tíži motoru a nebo je chlazení vč. ventilátoru dost předimenzováno.Zatím asi díky neustále spínajícímu ventilátoru klimy jsem toto neřešil.

U palivoměru zase do poloviny od plné se jaksi courá(asi je ta rafička těžká) a pak(zase ta gravitace) padá jak šutr dolů.Když už nic je to alespoň hezčí.Ten "vietnamský" ciferník je fakt divný v kontrastu s chromovanými obroučemi budíků.

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...