Přejít na obsah

1.4 44 kW - vyšší otáčky při nastartování


Martin Kazík

Doporučené příspěvky

aut.sytič funguje a navíc je poslední dobou docela chladno, jinak pro klid duše projeď vagem já si nejsem jistý jestli mi tak vysoko drží ot. na volnoběh po nastartování

jinak k tomu piskotu nejspíše to bude dělat vodící kladka na drážkový řemen altternátoru, pomůže jen výměna, jo holt ložisko nevydrží věčně, jinak jestli máš klimu tak ještě možná nějaká jiná kladka.

mě to taky pískalo po přidání plynu přestalo, vyměnil jsem to ložisko a byl nějakou dobu klid, ted to už neřeším prostě dám volume hlasitěji a je to.

Editováno: , autor: wiglegummi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me ty otacky ale takhle vyskoci jen pri prvnim startovani za ten den .. pak uz ikdyz jedu treba po 2 hodinach ty otacky jsou nizsi .. i tam neco zachrasti kdyz je motor studeny ale prijde mi to jako ten rozvodovy retez .. neresim to :) na vagu nic nebylo ..taky podle PP to ma pri tom zvyseni otacek spotrebu 2-3L .. docela silene :) ale do 3 minut to samo klesne na 1000 a kdyz pridam plyn tak okamzite na 950 ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...