Přejít na obsah

Kde koupit RS?


Saty

Doporučené příspěvky

Po 3,5 letech se Subaru uvažuji o novém voze, vypadá to na RS 2.0 TSI, manuál, liftback. Před Subaru jsem měl O1 RS a spokojenost.

Auto jsem si byl projet dnes v Žilině, kde jsem našel snad jedinou předváděčku.

Zaujaly mě ceny na Slovensku, za srovnatelnou výbavu tam zaplatíte mnohem méně, navíc tempomat a zadní park.senzory mají v základní výbavě.

Ke standartní výbavě požaduji navíc:

- Asistent rozjezdu do kopce

- Vyjímatelný vak UNIBAG

- Park senzor vzadu (základ v SK)

- Tempomat (základ v SK)

- Prodloužená záruka 4r/120tis

- SOUND SYSTEM

- autorádio Bolero

- příprava pro GSMII bez držáku

- alarm s náklonovým čidlem

- rezervní kolo

Cena v ČR dle konfigurátoru: 718 600 Kč

Cena v SR dle konfigurátoru: 26 179 € (637 720 Kč)

Rozdíl je teda 80tis Kč ???

Prodejce na SK mi nabídl vůz za 25 393€ (21 161€ bez DPH), tj. 618 573 Kč (515 482 Kč bez DPH). Bez příplatkové výbavy 480tis bez DPH.

Máte nějaký tip na slušného prodejce u nás?

Co se dá dodělat z příplatkové výbavy levněji jako dodělávka?

Jak je to s pořízením vozu z SK a úvěrem/leasingem pro právnickou osobu?

Díky

Editováno: , autor: Saty
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No pokud bude slušná bazarovka facelift tak i tu, podmínka odpočet DPH. Záruka.

Najedu něco přes 30tis km za rok.

Na sauto vidím jen žluté za 589 a modré za 629, což je lepší vzít funglovku za 618 (pro mě 515tis nebo 480tis bez příplatkové výbavy) z SK. Chtěl bych teda Candy White.

Ceny padají to je jasné, Subaru jsem měl funglovku tak vím.

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máme od 12/2010 eresu v kombajnu ( úplně stejná konfigurace kromě Unibagu a místo Bolera Columbus) ceníková cena tenkrát cca 805 koupeno za 699 což je dost ale sleva to byla slušná. Předtím jsme měli stejnou eresu (ale motor BWA) jako referentské z Boleslavi (05/2008 a koupeno 07/2009) ale nebyl jsem spokojen nakonec se ukázala celkem závažná vada na motoru. Prodejce se ale zachoval celkem férově (asi i proto že to bylo asi tak osmé auto-včetně rodiny a kamarádů). S tou novou byl problém akorát s kontrolkou tlaku v pneu (píšu o tom jinde). Teď je vše o.k. Diskuse okolo toho, zda koupit nové či ojeté auto bude věčná. Já jsem to udělal jednou a moc se mi to nepovedlo. Takže už opět zůstanu u nových aut.Rs 2.0 benzín je velmi dobré, drahé a rychlé auto. Pokud neřešíš spotřebu (není tak šílená - ale těm co s tím jezdí "třista z místa a dvěstě v městě za osmičku" moc nevěřím- žena jezdí 85% město a píše to 9,7) a chceš k tomu velký kufr, tak asi moc lepších voleb není. Nejsem zas takový "milovník škodovek", ale když proberu výbavy a to co od auta čekám, tak je skoro všechno co bych chtěl o dost dražší-i když opticky i prakticky je škoda pravděpodobně nejdražší na českém trhu. A prodejce , kde se dá domluvit velká sleva mám-ale reklamu mu dělat nebudu, páč mne občas taky sere. Ale po těch letech v principu spokojenost s ním. Když tak SZ-ale myslím, že takových nabídek (když budeš ve správný okamžik odcházet jinam :-) Ti dají všude dost. Tak hodně štěstí-kdybych na to měl čas, tak bych rozhodně šel do nového auta např. právě ze Slovenska, protože ten rozdíl, jak píšeš, je velmi významný. Ale jedině nové auto a dobře vyber tu volitelnou výbavu (kamarád chtěl dodělat Sound Systém a z desítky v konfigurátoru bylo 50 litrů ve značkovém servisu, tak do toho nešel). Nejsem zas tak šílený znalec aut. Žena má eresu a já "jen" firemní 1,4 TSI a takže vlastně poslední tři roky se zajímám jen o přeplňované benzíny. A naftě moc nerozumím ani nevěřím-každoročně více se žlutící se řepková pole mne odrazují. Tak dobrou volbu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...