Přejít na obsah

Výměna čidla tlaku oleje


sixty-nine

Doporučené příspěvky

Co blázníš to chceš jeden konektor kupovat někde na inter. obchodě. Vem jsi prostě ten starý kus zajdi někam do prodejny náhrádních dílů,nebo autoelektroservis a oni to ho prodají. A napiš si do vyhledávače co hledáš: Konektor čidla oleje Fabia ..... Možná jsme si dobře nerozuměli. Tobě se ulomilo zajištování konektoru? Myslím tím ten černý plast. Nebo jen vytrhl drát. To by ti stačil jen pin do konektoru. Ale když jej z toho konektoru vypinuješ-vytáhneš,tak většinou ten pin jde použít,že drát na pin prostě napájíš-naletuješ.

Hej vytrhol sa mi ten drat z toho konektoru. Len ten pin do toho konektoru neviem aky tam ma ist, ten stary konektor som zahodil, Mam tam iba drat. toto je ta svorkovnica http://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/1j0973081-svorkovnice-1-polova-oe-19791.html. Nevies aky pin mam kupit ?lebo do toho sa vobec nevyznam. Zatial jazdim bez toho.... dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...