DonBarcak Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Cawte... Renovujem skodu 100 a mam problem s ktrorim si uz 2 tyzdne neviem pomoct. V potrubi na palivo mam stale vzduch. Uz som vymenil aj cele potrubie a stale ako taha acepumpa tak este ored nou v potrubi je vzduch.. Ked napojim acepumpu na bandasku tak je to ok a motor bezi krasne ale akonahle idem na nadrz tak tam mam vzduch... Viete mi nejako poradit ? Pls. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonBarcak Posted July 28, 2011 Author Share Posted July 28, 2011 Teda dnes som sa uz napalil a dal dole acepumpu a namontoval 50 cm prisvitnu hadicku priamo na srub z nadrze (uplne novy srub) a pumpoval aa zistenie ? Vzduch ide uz z nadrze. Kto vie poradit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luďa Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Nechtělo by vytáhnout trubku co je v nádrži a prohlídnout ji jestli není díravá? Při plný nádrži může bejt dírka pod hladinou a při málo paliva nad. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts