Přejít na obsah

Lupe v palubovce co stím???


Luboo

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Díky moc za tip ale porad nevim kde presně pod volantem,a kde pod kastlikem napises mi to presneji moc ti dekuju,mozna by pomohla i fotka,jsem stoho uz zoufalej skousel jsem malinke platky molitanu mezi čelni sklo a palubku dal jsem je tam tak aby to neslo videt je to trosku lepsi ale porad to lupe pri pohybu palubky pri projizdeni zatacek a tak..uz me to pije krev..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

prosím taky o podrobnejší postup, dnes jsem rozdělal kastlík ale nevim dke presne to vystlat ... pokud mate nekdo foto, nebo kdo to budete delat udelejte pls naky fotky :) ..

Jinak me to dela nejcasteji na 3 1,500 otacek, neco tam drnčí vpravo v palubce .. a na kruhacich kdyz zatacim doleva taky to tam drnčí .. ale jak pridam poradne plyn nedela to :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 rok později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...

Nabízím 2 poznatky a řešení. Jelikož jsem ani ze své 16 let staré omegy nebyl zvyklej na nějaké pazvuky,tady to bylo šílenství a výzva. Palubka kompletně utazena,prostrikana sprejem,vypodlozena..vrzání pořád.. nakonec tedy příčina 1.- autorádio harmony. Podloženo a vrzání,nesoucí se celou palubkou vyreseno. Ještě zbývají pazvuky z palubky pod budiky... auto jelo po absolutně rovné silnici ani se nehnulo a stejně vrz vrz. Nakonec to dělal volant.. ale jen když se s ním hýbalo jen o milimetry. Opět litry oleje, rozebíráni a utáhovani...nic. nakonec pomohlo zoufale násilí.. chvilka krátkého otáčení volantem s "rozumně" vychylenym volantem.. tedy jedna ruka tlačí vršek k tělu,druhá spodek od těla... od te doby absolutně bez vrzání... tedy když pominu loketni operku:-) Tak snad jsem někomu pomohl...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky mi to vrzalo a vyřešil jsem to tak že jsem to odvezl do škodováckého servisu ať se mi na to podívají, že mi něco vrže v palubovce nad budíky. Vytáhli budíky a vystříkali mi to nějakým pěnovým rádoby silokonem. Po jejich zásahu se to o dost zlepšilo avšak sem tam něco zavrzalo tak jsem vzal mazací sprej který i po zaschnutí stále maže a nastříkal ho trochu mezi čelní sklo a palubovku. Od té doby v autě absolutní ticho ! Cena servisního úkonu i z práci byla 600 kč a měli to za 30min hotové sám bych se s tím doma drbal min pul dne. P.S. : Kontroloval jsem zda silikon ktery byl na faktuře napsal byl i fyzicky přítomnýv místě jeho popisu a opravdu přítomen byl :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 1 rok později...

Čauves :)

Mam takový problémek. Něco se mi v palubce převaluje :D. Pokaždé když vjedu do zatáčky nebo na auto začne působit odstředivá síla něco se v palubce kutálí. Vyznačil jsem to na fotce. Foto je jenom ilustrativní. Stáhnul  jsem ho z netu pro vyznačení místa. 

Vyndal jsem rádio i šuplík pod ním a projížděl. Stejně tam něco je. Zkoušel jsem to vyfouknout ven ale to nejde. Tak už nevím. Kdyby někoho něco napadlo bylo by to super :)

post-98680-0-17273600-1468314735_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...