Přejít na obsah

Zlomená vnitřní klika dveří


kerpof

Doporučené příspěvky

Povedlo se mi u řidiče ulomit vnitřní kliku, takovou tu pochromovanou kovovou část. Zajel jsem do Škodovky a tam mi řekl že to prodávají pouze jako komplet kliku i s tím plastovým okolo a osvětlením, ale cena cca 2300,- mi přijde jako moc velkej úlet za takovou blbost. Řekl jsem mu že nechci koupit celý dveře, že chci jenom tu kliku ale on trval na svém.

Mohl by se někdo s ETKA podívat kolik to doopravdy stojí a jak se to vlastně prodává? Moc bych za to nedal že ten blbec mi řekl cenu včetně toho ovladače zrcátek a i tak mi to přijde jako silný kafe. Případně prosím o napsání čísel originálních dílů nebo rovnou postnutí celého obrázku z čeho se to vlastně skládá. Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nechci tu hrát nějakého chytrolína,ale zkus ještě ze srandy kontaktovat nějakou prodejnu vw.myslím že ty kliky jsou stejné a co nejde koupit ve škodovce jde ve vw.

Mluvím z vlastní zkušenosti,kdy jsem měl prasklý kryt repráku na dveřích a ve škodovce mi řekli že to jde koupit jen s celým tapecem a cena že je 5000kč.Ve vw jsem ten kryt koupil za 100kč a spokojenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...