Přejít na obsah

Tlumiče z RSka na 1.4 MPi


sketchy

Doporučené příspěvky

Já je na 1.4MPi mám,měnil jsem je ale komplet celý,tlumiče i pera z RS. Auto mi šlo dost nahoru a je o dost tvrdší díky těm pružinám z RS,což u tebe se asi nestane protože tam necháš pera co tam máš,takže výšku budeš mít stejnou jako s origo tlumičema. A jaký je rozdíl mezi tlumičema z RS a 1.4MPi nevím,ale na pohled mi přišly úplně stejný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Někde je tu o tlumičich tema.

Pasovat budou normálně jsou stejný na všechny F snižení s nima žadny nedocíliš,jsou jenom tužši,protože jsou na nafťáka,jinak se jim tuhostí vyrovná a možna je i tvrtčí Bilstein B4 a určo nebudou za takovou dardu jako origo tlumiče ve škodovce.Sám je na HTP mám a naprostá spokojenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo dá se říct,že jo protože jsou na těžší motor a jsou tužší tak budou mit o něco lepší jizdní vlastnosti ,na okreskach to bude trochu víc bouchat tot mé poznatky z tužších tlumiču Bilstein s origo RS zkušenosti nemám,ale dle poznatku ostatních členu fora jsou tak na stejno. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...