Jump to content

zablokované immo


Hanes2
 Share

Recommended Posts

Na octavii I rv.02 81Kw po opravě motoru (demontáž hlavy)přestalo fungovat immo.Nelze nastartovat kontrolka bliká a píše to klíček neoprávněný,v řj.motoru je závada řj.zablokovaná.Dělají to oba klíče,které před tím byly funkční.Při pokusu o znovunakodování stávajících klíčů přes VAS se to chová jako,že to jde,ale kontrolka nezhasne a nakonec to hodí hlášku z nejakou chybou a nic.Pin jsem vyčetl a zkoušel to jak VAG tak i na NTB a také nic.Těď nevím jestli zkusit nové transpordéry 3.gen. a nebo jestli by tato závada mohla být i něčím jiným.Klíče se přece samy jen tak nerozhodí.

Pokud má někdo nějaký nápad tak to sem prosím hoďte.

Link to comment
Share on other sites

Jednotky asi komunikují,když motorovou ta immobilizérová blokuje.Navíc to ani u jedné nepíše jednotka bez komunikace,ani nic jiného co by tomu nasvědčovalo.Zítra zkusím přizpůsobit nové transpordéry a uvidí se.Každopádně nechápu jakým způsobem by se ty staré zablokovali...

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...