Přejít na obsah

Od čeho muže byt pojistka v kufru


Hanz_81

Doporučené příspěvky

chlapi mam O1 4x4 1.9 TDI PD u zadnich světel za bočním koberečkem v levo jsem našel pojistku a byla spálená byla to 10 vyměnil sem ji ale nevím k čemu patří mam zásuvku v kufru a ta funguje i bez ní dal mam park. asistent ten taky funguje,tažné taky akorat blinkry mě nefungují které řeším zrovna a už mě nic nenapadá od čeho je?ví někdo diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja ji koupil loni v řijnu takže se ještě seznamuju filda byla jednoduchší.co vím to tažne určitě bylo dodělávané ale ne mnou.na tu pojistku mrknu v palubce.nic mě nenapadá a elekrika to není moje parketa co třeba dalkove ovladaní k pátým dveřím?ale všechno funguje aspon me jde všechno teda myslím si to nebo něco k haldexu??????

Editováno: , autor: Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Googlu to trvalo 0,23 s:

http://www2.westfalia.de/shops/autozubehoer/pkw_anhaengerkupplungen_elektrosaetze/sonderzubehoer/sonderzubehoer_fuer_12v_und_24v/592627-steuergeraet_astm_12.htm

http://www.tazne.cz/z11365-nd-modul-westfalia-astm12-506005

Některé tažné zařízení se takto zapojují (zapojovaly).

Je to mj. i kvůli směrovkám. Takže jestli nefungují ani po osazení nové pojistky, je něco špatně.

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

diky nesli me smerovky na voziku ale ten jsem zkousel a ta pojistka byla urcite zpalena dosel jsem na to az potom tak musim zajet ke znamemu a zkusit to ted doufam ze to pujde, kdyz jsem zapojil to tazne prdtim tak vsechno slo akorat ty smerovky ne a v aute me to blikalo strasne rychle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Třeba někdo před Tebou měl na směrovkách na vozíku zkrat, proto odešla ta pojistka.

Je zajímavé, že s tou spálenou pojistkou a připojeným vozíkem, směrovky v autě blikaly rychle :feve: .

Bez připojeného vozíku blikají normálně?

No, jelikož neznáme přesné zapojení one "zázračné" krabičky, tak pokud po vložení pojistky bude vše v pořádku, tj. bude blikat přívěs a rychlost blikání bude "normální", necháme to tak ;) .

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsme rád, že jsme na toto téma narazil, jelikož jsem tuto pojistku taky našel :) a také jsme nevěděl, co tam dělá. Mám tažné z SRN - Brink.

A v této souvislosti bych se rád zeptal. Předělával jsme zásuvku z 13-pinové na 7-pinovou, vše dle normy pro autozásuvky, které jsme našel tady a i někde na netu. Včera jsme připojil vozík a hned se mi rozsvítila jakoby kontrolka mlhovky (asi v souvislosti, že jsme tam připojoval i drát pro mlhovku , ale to by snad nemělo být špatné, max jsem ho píchnul jinam),zkontroloval a vše šlo jak má. Pak jsem nastartoval a asi po 3 km mi najednou začalo blikat žhavení, tak jsem zastavil,pustil varovky a šel k vozíku. Varovky nic, blikalo jakoby lehce osvětlení. Tak jsme to chcípnul a znova nastartoval, nic a zase po cca 3 km začalo znovu blikat žhavení. No každopádně jsme dojel trasu a vozík na místě odpojil, cestou zpět to samé:(

Nevíte někdo, co bych mohl udělat špatně?

Pamatuji si, že jsme při zapojování našel u starého zapojení 2 kábly spojené a já ten jeden přerušil, zalepil a další normál zapojil do zásuvky. Může to být v tom? Nebo jsme mohl udělat chybu v zapojení? Měl jsme německý překlad k zapojení od Brinku a zapojoval jsme podle normy pro 7-pinovou. Tak jestli je možnost někde něco prohodit.

Díky za rady.

PS: pokud jsme ve špatném vlákně, pak se omlouvám :unsure:

edit: OPRAVENO, já blbec jsme otočil při zapojování strany kol100 .... :D

Editováno: , autor: Angel@Devil
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Mám podobný problém. Mám dotaženou octavku z Německa kde bylo tažné s 13 piny. Po odpojení zásuvky jsem proměřil veškeré dráty a zapojil potřebné na sedmi pinovou - nepotřebný zbytek zaizoloval. Téměř vše zatím funguje tak jak má až právě na již z miňované směrovky. Jakmile připojím vozík tak auto začne blikat jak když rupne žárovka stím, že vozík nebliká. Pojistka 10A tam je a je vcelku... Nevíte někdo jak toto vyřešit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...