Přejít na obsah

Zvysena spotreba snizeny vykon


zzdeny

Doporučené příspěvky

Tak po 40000 mi auto zaclo min tahnou a casto je zvysena spotreba o 0,5-1l. Zkouseli jsme tankovat na ruznych pumpach, ale nijaky vliv to nemelo. Kdyz chci aby to vic jelo musim na vic slapat a tim to vic zere. I manzelka mi rika ze to nechce jet. Ale zadnou poruchu to nehlasi. Vzduchovej filtr byl menenej. Co by to mohlo byt?

Uz vidim jak v servisu budou tvrdit, ze je vse ok, ze to nevykazuje zadnou chybu. Tak jak pri stahovani oken mi po zime zaclo drncet. Nejdrive mi rekli, ze nic neni slyset. Pak kdyz jsem jim to ukazal, tak ze pry to nejde reklamovat protoze to stahovani funguje. Tak se mi tam zatim nechce ani volat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

To tě lituju, kvalitní servis a dobré partnerské vztahy jsou základ. Když to není, je to vždycky špatný.Je potřeba mít kvalitního prodejce+servis tamtéž.Pak si tě jinak hledí. Bylo by nejlepší zjistit skutečný výkon na brzdě,tam se to musí ukázat a když to máš v ruce,tak se to musí řešit.Kdyby to servis řešit nechtěl,napiš to do Škodovky a požádej je o spolupráci při odstranění tohoto problému. Měl jsi jet kupovat auto do Dřenic (rodinná firma) a ne do Pardubic,tam by se ti to nestalo,ale to už asi víš.

Editováno: , autor: Sranki
prosim, necituj predchadzajuci prispevok ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Spotreba mirne klesla. Ale jezdil jsem za min. V Nemecku jsem ho nesetril. Podle navigace jsem jel 182km/h. A to nebyl plyn na podlaze. Aktualni spotreba 15l. Ale pri pridani plnynu to uz neragovalo. Asi to ma omezovac. Na tachaku bylo 190. Myslim ze by dal 220. Tak nevim. Zachvili jdu na druhou prohlidku. Ale asi nIc nezjisti.

Jinak jak se projevi nacaty turbo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...