Přejít na obsah

Alarm


Mr.Tom

Doporučené příspěvky

  • o 2 roky později...

Zdarte,

taky potřebuju zjistit, jestli mám alarm. Mám Fabia Combi Comfort, r.v. 2000, DO na vystrelovaci klic. Auto se chová podle manuálu, tzn. u řidiče bliká dioda, která po odemčení dálkou blikat přestane. Zámek je akorát na dveřích řidiče. Když odemču klíčem, tak dioda taky přestane blikat.

Samozřejmě, že testy na alarm jsem zkoušel (pootevřít okno, zamknout, počkat, mávnout rukou dovnitř auta), ale nic nehouká.

Nejdřív jsem si myslel, že chyba bude spojena s komfortkou (žrala proud i v klidu, svine, ale po jeji vymene uz nic nezere), a cekal jsem tedy, ze po vymene komfortky zacne fungovat i alarm, ale nic.

Tak jsem si to tu precetl a jelikoz melo hodne lidi problemy s nechtenym zapinanim alarmu, rekl jsem si, ze predchozi majitel mozna odpojil vnitrni cidlo pohybu v prostoru vnitrniho osvetleni. Tak jsem to rozebral a uvidel tam prazdno (viz. 3 obrazky v priloze), resp. jen konektor se tremi vodici. Coz me sere a jsem z toho jelen. Vsude tady na foru i v DP se pise, ze tam ma cidlo byt.

Tak se chci zeptat, zda muze byt cidlo jeste nekde jinde? Pokud ano a alarm mi nehouka, muzu v nem mit vybitou baterii, ze jo? Ale hlavne, mam tam vubec alarm? Ale co potom ta funkcni blikajici dioda u ridice???

Prosim poradte

Moc dik

Milan

post-52018-0-41955600-1300182323_thumb.j

post-52018-0-94682500-1300182331_thumb.j

post-52018-0-16751900-1300182340_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

doufám že nebudu kecat, ale to co popisuješ je klasická výbava bez alarmu, pouze máš "safe...(něco)", což je ta blikající dioda a znamená to, že máš zamčeno z venku a nemůžeš zevnitř otevřít dvěře. (mimochodem takhle jsem jednou zamčel synovce v Rakousku před Lidlem)

Kdybych kecal, tak mne prosím opravte, ale já to tak ve své fabii mám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam fabku z roku 2004 classic .. na kazdych dverich je ten knoflik zajizdeci .. mam jen central bez dalky .. dioda mi taky blika jako tobe a u tveho pripadu si myslim ze alarm nemas jen dalkove ovladany central .. alarm je podle me stejne k nicemu .. na favoritu houkal a budil pulku ulice kazdou chvili kdyz prselo .. ikdyz ted jsou jiny tak problemy s nimi taky jsou :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...