Tygrik Vloženo 16. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 (editace) Raději jsem zadal salonek v restauraci v Drahanovicích na 11:00 v sobotu 10. září 2011 pro 20 lidí. Naštěstí tam nemají žadnou akci. Vysvětlil jsem paní, o co se jedná a mám jí ještě volat, zda to platí nebo nás bude víc či míň. Od 29. srpna do 8. září mají zavřeno. Tak jsme to vychytali. Poprosil bych vás, abyste napsali, kdo určitě přijede. Prosím, nepište sem kraviny, ať to mohu dát dohromady. Děkuji. Na tom, že je to v Drahanovicím, má zásluhu Gogo, který mě při výběru možných hostinců zarazil. Gogo se nemusí ani hlásit, počítám s ním automaticky. Editováno: 16. Srpen 2011, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Volal mi majitel podniku, že mi přerušuje dovolenou, zítra musím do práce. Souhlasil jsem výměnou za volno 10.9. On souhlasil také, takže já přijedu, jen nevím jestli sám, s manželkou anebo cestou vezmu nějakou stopařku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogo.pv Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Zdravím všechny,já určitě přijedu i s manželkou.Když tygřík dostane hvězdičku,tak co dostanu já? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Že by trošku loňského ovoce ze zahrádky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vld75 Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Hlásím účast. Spolucestující zatím žádní - manželka řekla, že jsem blázni /dočasně vyloučena/. Doufám, že kromě oběda se dozvím i nějaké know-how k doplňkům a jak se starat o Yťáka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Dorazím taky, ale už jsem to psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 20. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 Zatím se nahlásilo 6 aut a 9 osob. Počítám i jednoho naftového hnědáka, který není na fóru. Přemýšlel jsem, že pokud bude dobré počasí, mohli bychom udělat exkurzi na hanácký Říp, tedy na Kosíř, a do Čech pod Kosířem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 20. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 Tygříku, já nevím jak ty, ale já nejsem kamzík abych zdolával kopce. Na to jsem si pořídil auto. Ale předpokládám, že se tam dá dostat jen pěšky. Tudíž trošku nereálný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 20. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 Tygříku, pro Mikeho budeš muset udělat změnu a navrhnout výlet na Malý Kosíř. Tam se dá dojet autem pod kopec a těch pár metru snad už pak Mike dojde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 20. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 Vede tam lanovka. Myslel jsem spíš okružní jízdu. Komu by se chtělo po obědě šlapat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 20. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 Okružní jízda to je něco jiného. A po obědě se nikomu nebude chtít hýbat. Všichni budem rádi že jsme rádi. Artigas: bohužel nevíš jak na to jsem, ale poznáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 20. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 Okružní jízda to je něco jiného. A po obědě se nikomu nebude chtít hýbat. Všichni budem rádi že jsme rádi. Artigas: bohužel nevíš jak na to jsem, ale poznáš. Mike promiň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 20. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 Vede tam lanovka. Myslel jsem spíš okružní jízdu. Komu by se chtělo po obědě šlapat. Právě koukám na mapu a přemýšlím, jak jsi to myslel s tou okružní jízdou. Možná v pondělí zkusím na kole trasu Drahanovice – Slatinice – Čelechovice – Stařechovice – Čechy pod Kosířem a zpět do Drahanovic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 20. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 Artigasi nic se neděje, neznáme se, ale snad poznáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 Tygriku prosím tedy o dvě místa ... přítel na romantický výlet do Olomouce nic nenamítal a dokonce si to nechal zapsat do kalendáře jediná otázka,kterou měl, byla, zda-li bude nějaký offroad park Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 Anqelito a kdo to bude umývat? Lepší je po silnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 Tygriku prosím tedy o dvě místa ... přítel na romantický výlet do Olomouce nic nenamítal a dokonce si to nechal zapsat do kalendáře jediná otázka,kterou měl, byla, zda-li bude nějaký offroad park Angelito, mám pro tebe další typ na výlet. Je to hrad Úsov. Na hradě je velice zajímavá sbírka paroží. Možná by se tam tvůj přítel mohl podívat, aby věděl, do čeho jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 Tak jsem byl dnes opět na čumendě v lokalitě srazu. Auto zaparkované v Litovli a pak na kole do Drahanovic a kolečko: Drahanovice – Slatinice – Čelechovice na Hané – Čechy pod Kosířem – Drahanovice a zpět do Litovle. 4hod na kole, zadek protestoval, ale jinak hezká projížďka. Jet tuto trasu autem by asi nebylo ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 23. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2011 (editace) Artigas mě kontaktoval s nápadem, zda se později odpoledne nepřesunout na Náklo ( není daleko ) a tam zůstat přes noc. Artigas by se pokusil zajistit polní vojenský stan, vzal by svou vyhlášenou přenosnou udírnu a našel by se i malý soudek piva. Rád bych slyšel vaše názory. Bohužel, já se budu muset vracet. Editováno: 23. Srpen 2011, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 23. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2011 Já se taky asi budu vracet, zdravotní stav mi to moc nedovoluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 Artigas mě kontaktoval s nápadem, zda se později odpoledne nepřesunout na Náklo ( není daleko ) a tam zůstat přes noc. Artigas by se pokusil zajistit polní vojenský stan, vzal by svou vyhlášenou přenosnou udírnu a našel by se i malý soudek piva. Rád bych slyšel vaše názory. Bohužel, já se budu muset vracet. To se mi mooooooooc líbí Jen nevím, jak už jsem psal Artigasovi v mailu, jestli budu mít v neděli volno. Jinak - všemi 10ti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 (editace) Mám v případě potřeby domluvený stan 6 x 6 m, ale, ten se nevleze do auta. Mám přívěsný vozík, ale nemám tažný. Editováno: 24. Srpen 2011, autor: Artigas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 Já mám tažný, ale nemám vozík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 24. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 Heki má překvapení, těšte se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 24. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 (editace) Heki a Artigasi, navrhuji válečnou poradu, ať vše klapne. Mám vše vozík i tažné. Editováno: 24. Srpen 2011, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.