vld75 Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 kurňa kluci a děvčata, já mám opušťák jen na sobotu a teď taková stanová párty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 Heki a Artigasi, navrhuji válečnou poradu, ať vše klapne. Mám vše vozík i tažné. Nazdárek, také já mám tažné a vozík. Válečnou poradu beru, asi bude nejlépe domluvit místo a termín mobilem. Jdu na to. Pro ostatní - překvapení vyšpulím ještě dnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogo.pv Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 Zdravím všechny,já s moji polovičkou se budu vracet na chalupu.Snad až bude chatová párty,zajistím bečičku piva i s chlazením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 Vyhlašuji akci ocásek, opakuji, vyhlašuji akci ocásek. Vlajka bude vyvěšena v 19hod na: GPS: 49°35'7.913"N, 17°23'11.118"E. Kdo přijde dříve, tak tu bude dřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 Vyhlašuji akci ocásek, opakuji, vyhlašuji akci ocásek. Vlajka bude vyvěšena v 19hod na: GPS: 49°35'7.913"N, 17°23'11.118"E. Kdo přijde dříve, tak tu bude dřív. Zdar Ocásku , rozpoutal jsem jednání ve Funareálu v Hlubočkách, kde provozují terénní jízdy Hummerem. Jsou svolní nás tam pustit s našimi yetisky za nějaký - zatím nespecifikovaný - obolus. Řeč je zatím o sobotním odpoledni. Více informací na webu - zadej terénní jízdy hlubočky a tam si areál najdeš. Více info večer. Pro ostatní - až to předžvýkám, budu servírovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 (editace) Vyhlašuji akci ocásek, opakuji, vyhlašuji akci ocásek. Vlajka bude vyvěšena v 19hod na: GPS: 49°35'7.913"N, 17°23'11.118"E. Kdo přijde dříve, tak tu bude dřív. tak teď doufám,že to tu bude i po třetí omlouvám se za drobný spam... aspoň vím,kam příště na kafe Editováno: 25. Srpen 2011, autor: anqelito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 (editace) Vyhlašuji akci ocásek, opakuji, vyhlašuji akci ocásek. Vlajka bude vyvěšena v 19hod na: GPS: 49°35'7.913"N, 17°23'11.118"E. Kdo přijde dříve, tak tu bude dřív. tak to tam bude i Robin dneska,doufám, že si od něj necháte řádně poradit tak já už se tak těším ... Editováno: 25. Srpen 2011, autor: anqelito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 tak teď doufám,že to tu bude i po třetí Nějak jsem nepochopil, jak jsi to myslela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 Artiga: když jsem editovala příspěvek,tak se mi vložil dvakrát...tak jsem editovala ještě jednou a doufala,že to nebude zlobit omlouvám se za zmatky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 25. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 (editace) OFICIÁLNÍ TISKOVÁ ZPRÁVA Z VÁLEČNÉ PORADY: Dne 25. 8. 2011 v 18:45 dorazil na souřadnice GPS: 49°35'7.913"N, 17°23'11.118"E jako poslední Tygřík a politbyro se stalo usnášeníschopné. Po zvážení všech skutečností, byl zamítnut nápad s terenní jízdou, jakož i stanová párty. Hlavním důvodem byl malý počet účastníků a komplikovaná doprava stanu a příslušenství. Co nás tedy 10. 9. 2011 čeká: 1)Sraz 9:00 na parkovišti na starém autobusovém nádraží v Olomouci (u tržnice). Mike bude naveden do centra, kde zaparkuje na náměstí. 2)Návštěva Českého rozhlasu v Olomouci, kde bude den otevřených dveří, budeme VIP a provázet nás bude samotný pan ředitel. Exkurze potrvá cca 1 hodinu. 3)Výstup na radniční věž. Mike má 2 možnosti: a)počká v hospodě (pokud mu to doma nedovolí, tak v cukrárně) a b)dobrovolníci (zatím se přihlásil jen Tygřík) ho vynesou v zubech či na zádech nahoru. 4)Přesun do Drahanovic na oběd. Děkuji svým spolustraníkům, Artigasovi, jeho ženě, dceři, Robinovi a Tulákovi za příjemný večer a vynikající ocásky. Hekimu děkuji za aktivní přístup a zařízení exkurze v rozhlase a výstupu na věž. Chlapi je mi ctí s vámi spolupracovat! Editováno: 25. Srpen 2011, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 Tygříku, dík že myslíš aj na mě, ale myslím si že bude lepší Vás všechny počkat u radniční věže a jak slezete dolů, tak jet na ten oběd. Čekat na náměstí a pak na prohlídku věže, by bylo zbytečné. Doufám, že nebude vedro, jinak se usmažím, upeču, uvařím a já nevím co ještě dělaj kuchařky v kuchyni. Viděl bych to na deset u věže, ale musíš mi dát souřadnice nebo název ulice. A pro upřesnění, já můžu čekat i v hospodě mě nikdo nic nezakazuje jsem svobodný jako pták Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 I jel bych s Vám , byl by to pěkný výlet , ale tak dlouho dopřed těžko plánovat. Opava - Olomouc je kousek Pouvažuji a sdělím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viste Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Taky ještě přemýšlím, že bych se zúčastnil. Nerad bych nechal buňku od Kroměříže ve štychu. Do kdy je potřeba se závazně vyjádřit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 26. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 (editace) V pátek 9.9. ? Plánovat se musí. Buďto chci a udělám si čas, nebo nechci a neudělám si čas. Rezervace v Drahanovicích posunuta na 13 hodin s tím, že dorazíme mezi 13 a 14 h. Účastníci / Počet osob: Tygřík / 2 Artigas / 2 Heki / 2 MikeTTT / 1 Gogo / 2 Pan V / 1 Anqelito / 2 Vld75 / 1 Celkem: 13 Editováno: 26. Srpen 2011, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Taky ještě přemýšlím, že bych se zúčastnil. Nerad bych nechal buňku od Kroměříže ve štychu. Do kdy je potřeba se závazně vyjádřit? Kolego, od Kroměříže jedou dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 V pátek v tu dobu to nehrozí, jsem v práci, jedině sobota 10.9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 27. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2011 Tos špatně pochopil, mluvil jsem o závazném vyjádření Visteho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 27. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2011 Už to vidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radko01 Vloženo 29. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 Silně nezávazně nezávazný dotaz. Byla by možnost přijet na chvíli až do Drahanovic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 29. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 Proč ne? Přijeď, rádi Tě uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 30. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 Tak co Viste a Michal B., dorazí? Čím víc, tím líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viste Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 Já se hlásím. Manželka se ještě rozmýšlí. Prý určitě, jestli dorazí i Vojta Dyk, aby nás podpořil oranžovým Yetim. S výstupem na radniční věž s ní ale určitě nepočítám. Na taková alotria ji neužije (bojí se výšek). MikeTTT bude mít alespoň v hospodě podporu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 A jéje, to budem dvojka, toto dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 se nám to rozrůstá pěkně a co někdo ze severu,přidá se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 Tygříku neumíš počítat. Se na to podívej pořádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.