Přejít na obsah

Šance II Yetiho mls v Drahanovicích


Tygrik

Doporučené příspěvky

Krásných míst ke srazům je u nás i u východních sousedů habaděj, takže doufám, že tradice bude pokračovat. A tendenci přesunu směrem na východ kvituji s povděkem; trvalé bydliště mám cca 15 km od slovenských hranic ;) A nemusí to být hned Tatry (ať už vysoké, nebo Nízké). Krásně je ve Strážovských vrších, Malé i Velké Fatře nebo třeba i hned na hranicích v Malých nebo Bílých Karpatech. A co třeba jižní Morava, slovácko, atd? Super výlet by byl kolem Baťova kanálu (ať žijí lodičky! :) ) a u Hodonína je nádherný, volně přístupný, bývalý vojenský prostor Hodonín-Pánov, který je celý na vátých pískách (Yetiho ve sněhových závějích už viděl každý, ale co takhle písečné duny? ;) ), apod. Možností je zkrátka spousta, je to jenom o chuti a volném čase.

Editováno: , autor: myspulin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych tomu nechal volný průběh. Jenom si myslím to, že sraz mimo republiku, už nebude tak atraktivní, nehledě nato jezdit 300 nebo 400 km na sraz už je opravdu na pováženou. Aby jsme se mohli zase sejít a aby přijeli i další postižený virem YETI, chtělo by to srazy posunout kapku na západ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klidně by mohl být i u nás v Přibyslavi, máme tu zámek s požárním muzeem, Žižkovou mohylu pak by se dalo zajet do Jihlavy, tam jsou katakomby. Ubytování by mohlo být buď v hotelu Gárny, nebo když by bylo teplo,tak by se snad někde našel plac na stany. Uvidíme co nám příští rok přinese.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mike: no Tygrik myslí to, že jestli jsem ženská nebo ne, zkoumali všichni tři (Tygrik, Heki, Artigas) velmi důkladně dohromady ....

Hmmmm, je to tak. A navíc - při mém výrazně heterosexuálním zaměření - žádnej chlap mi nemůže být tak sympatický jako právě Petra kol5

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uzený vepřový ocásek – jde o oficiální název, pod kterým se tento kus prasete v OL prodává. Nejsem si jistý, jestli to není to samé jako vepřová kost křížová. Ocásek by mělo být podle mě něco trošku jiného. Opravdu se v tom nevyznám a to jsem z vesnice, zabijaček za sebou nespočet.

Já ocásky ještě douzuji tak dvě - tři hodinky při 80°C, občas k nim přidám uzená kuřecí stehna, případně nějaké párky, prostě jeden má rad holky a druhý vdolky. K tomu pivečko a pak co dům dá – slivovici, meruňkovici, třešňovou, hruškovou, bezinkovou, kalvádos a nebo právě přivezenou specialitu – rybízovku.

Editováno: , autor: Artigas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Artigasi, 17. 9. mám v Olomouci seminář...od rána do pozdního odopledne.

Tygříku, v pátek od 14hod mám v práci akci: „Vypij, co zmůžeš“ s dovětkem - střízlivý nás šéf nedostane. Pokud to půjde, chvilku se vyspím v autě, nebo kde padnu a v sobotu mám denní do 18hod … Hele právě mi to došlo, zastav se za mnou v práci!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...