Přejít na obsah

Palubní deska


tomson1

Doporučené příspěvky

Tak chlapi,ve čtvrtek dávám svoji lásku do servisu na sundání event. výměnu přístrojovky. To jsem zvědav,jak to vše dopadne. Kdo to už podstoupil??Máte někdo zkušenosti?

Byl jsem pritomen zamene me origo pristrojovky s malym PP za MaxiDot pristrojku.

Nejvetsi prace byla s vyndanim pristrojky, nejvetsi drbka.

Samotne oziveni nove pristrojky lehka vec, vcetne preneseni servisnich intervalu a km a nakodovani imo ze stare pristrojky.

Vseho vsudy max do 1hod max 1,5hod prace.

Delal mi to ale servisak kteryu v techto vymenach byl velmi zbehly, verim ze bezny servis s tim bude zapasit ...

Pak poreferujes urcite jak dlouho ti to trvalo, zeio ... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3h?? To už ji měli objednanou?? To čumím,montáž,demontáž,klobouk dolů.Já tak čekám 3dny teď mě napadá měnil jsi budíky,nebo celou palubku??Možná jsem se špatně vyjádřil,já musím sundat celou palubní desku.

Ano, už jí měli v servise.Čekali až přjedu a pustili se do toho.Měnili jen přístrojovku, což znamená spoustu věcí vycukat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak chlapi,ve čtvrtek dávám svoji lásku do servisu na sundání event. výměnu přístrojovky. To jsem zvědav,jak to vše dopadne. Kdo to už podstoupil??Máte někdo zkušenosti?

Asi před rokem jsem zde o tom psal, na zcela nové O2 mě po ujetí asi 5 km po předání v autosalonu prasklo krycí sklo přístrojovky na 2 místech. Byl to pěkný porod s reklamací (asi špatná technologie při tvarování skla), neboť jsem tehdy byl asi první komu se to stalo, byl se na tom dívat osobně šéf reklamací z MB, a potvrdil technologickou vadu z výroby, o čemž autosalon před tím nechtěl pomalu ani slyšet.

JENŽE, po tom co mě poslali do servisu novou, jim po instalaci zase praskla :D , a po zaslání další (3. !) ji ani již neinstalovali, neboť již byla prasklá z jejich skladu (!) ;) .

Čtvrtá byla již OK, ale měli velké problémy s její nakodováním, nakonec se jim to povedlo po několika konzultacích s MB a upgrade SW v tom jejich diagnostickém zázraku...

To vše se stalo již před cca 11 měsíci...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diagnostik - mohol by si stručne popísať postup a hlavne úskalia pri demontáži vrchu prístrojovky. Hľadám totiž miesto na výsuvný displej a zatiaľ to vyzerá tak, že jediná možnosť je ho dať do kastlíka na vrchu rístrojovky tak, že bude smerovať vodorovne vpred. Zavadzajú tam ale rozvody vzduchu do štrbiny pod oknom a zrejme sú súčasťou vrchu prístrojovky. Tak k ich úprave asi bude musieť ten vrch von z auta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

To Diamant:

Už je tam, takhle to vypadá, omlouvám se za kvalitu fotografie, je to "máznutý", focený za jízdy, chtěl jsem totiž zachytit příjemný detail: kontrolku tempomatu (vpravo). S imobilizérem nebyly problémy, muselo se auto "rozkódovat" dle PINu co dodává výrobce ke klíči a zase vše nastavit, musí to dělat odborník s patřičným vybavením, protože se musí přehrát všechna data z ŘJ (stav km, ... zkrátka úplně všechno.... atd.) Jediný problém je s rádiem, u kterého se musí zadat znovu bezp. kód a ten není nikde ve fotodokumentaci, musí mi ho sdělit v servisu, takže to musím zařídit zítra, jinak vše funguje bez problémů.

post-63-1158779342.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ceny jsou včetně DPH. jak to dělá to fakt nevím, ale nabídku má opravdu zajímavou, já jsem si od něj vzal a hned namontoval antifeflexní skla do vnějších zrcátek, které jsou standardně v modelech Octavia II RS a L&K od modelového roku 2007. Vnitřní zrcátko mám samozatmavující, a večer jsem zjistil, že ta vnější antireflexní mají také něco do sebe

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...