Přejít na obsah

Černá fólie na mlhovkách -STK


coffin

Doporučené příspěvky

Já myslel všechna přední světla, nenapsal jsem to přesně. Mlhovky jsou taky tak brány, pokud je špatná viditelnost jsi povinen je použít, pokud je máš ve výbavě (není to tak? nejsem si jistý :D ). Ale když to vezmu kolem a kolem tak je vlastně nepoužíváš ne? Mám je taky a ještě jsem je nepoužil, max jednou. Takže by to vlastně vadit nemělo. Jenže, co na to policajti.

Aha tak řidič není povinen je použít v mlze, ale může. Zadní je povinný.

Editováno: , autor: Jehla23
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na světlech na čumáku projde jen to, na co je homologace - takže "Monte Carlo" ano, "Samo Domo" nikoliv. Platí to pro všecky svítilny, které na předku jsou - někteří PaChové mají problém pochopit i "samo domo" obrysovky namontované na nárazník místo běžných "parkovaček" v běžném světlometu - a to i když jsou na jejich vytvoření použité schválené typizované komponenty a je dodržená barva světla i svítivost (boční "blatníkové" blinkry z fábule s čirým krytem namontované dopředu na nárazník a osazené čirou nezbarvenou žárovkou "parkovačkou" - a zapojené jako obrysovky = všecko je z homologovaných dílů, vše vyhovuje předpisům, jen některým uniformovaným tento fakt dělá problém pochopit realitu...)...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...