Přejít na obsah

Škoda servis neví - chyba servořízení


Aritma0266

Doporučené příspěvky

Zdravím,

dnes jsem měl auto ve Škoda servisu na prohlídce. Na diagnostice jim to vyjelo chybu, vše ale funguje jak má a servis neví co s tím. Prý poslali dotaz do MB a čekají na odpověď. Chyba:

ABS mark 70 od 06.2008

1K0907379AK

MK70 M MASR

Kódování 17665

Číslo servisu 73430

1K0907379AK

H35

0104

1 Zjištěna událost

01309 008

řídící jednotka servořízení -J500

nesmyslný signál

Nevíte co by to mohlo být? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 machinho

No to si snad děláš p*del se slovy "..... dokud jede neřeš". :doh

Nejsem si zcela jist, ale domnívám se, že každý milovník aut chce mít svého mazlika ve špičkové kondici. Natož když je auto v záruce.

To spojení slov co jsi použil ty, tak říkají lidi se služebními vozy.

2 Aritma0266

Pokud máš koktu v záruce tak není o čem diskutovat a REKLAMUJ, REKLAMUJ a zase REKLAMUJ. Když jsi zaplatil cca 1/2 míče za auto, tak ať se kluci ze Škody-auto starají. ;)

Pokud to nevyřeší servis dají to odborníkům do MB. :t

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Po 5 měsících mám zase stejnou chybovou hlášku - řídící jednotka servořízení -J500. Ale nechal jsem si dát MF volant, ale prý se špatnou podvolant. jednotkou (dal jsem CF a má být CH nebo CK. Takže škodovka se k tomu samozřejmě nezná. Neporadí mi někdo, co ta chyba znamená, resp. co se může stát??? Díky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"............... v těch servisech pracují slušně darebáci hlupáci" nezbývá než souhlasit. :prc:

Zase hážete všechny do jednoho pytle.....Když je problém a nevyřešíte to po garáži, tak upalujete do servisu. V tom servisu taky dělají lidi, kteří nad takovýma problémy musí přemýšlet. A když to není kokotina, tak je to většinou problém. Tebe bych chtěl mít v servise, tak toho hlupáka udělám z Tebe! Co se po garážích rozdrbe, tak se v servisu musí řešit. Takové řeči mě můžou akorát tak nas....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

................Tebe bych chtěl mít v servise, tak toho hlupáka udělám z Tebe! Co se po garážích rozdrbe, tak se v servisu musí řešit. Takové řeči mě můžou akorát tak nas....

Jsem rád, že na to reaguješ. Osobně za sebe, celý život ze mě chtějí lidi dělat hlupáka. :kol-46: Takže jen tak něco nespolknu. :kol-29: Navíc já vyhledávám odborníky, kteří mi byly doporučeny a tam nechávám peníze a né malé. A až na to přijde více lidí tak v originálu nebudete mít co jíst. :kol-47: A budete rádi pokud si někdo jak ty říkáš : "....co se po garážích rozdrbe, tak se v servisu musí řešit." :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapomínáš na jednu věc.Ten odborník, za kterým jezdíš,taky má svou minulost, taky se to musel někde naučit a stále musí. A kde to asi bylo...Taky to byl podle Tebe asi hlupák...Svým způsobem máš z jedné stránky pravdu, ale z druhé strany, pokud bude takových lidí jako jsi Ty dost, bude práce dostatek.Takže nemám obavy.Jsou servisy lepší, horší, ale dávat je všechny dohromady, promin, to dělá jen naivní,zatrpklý,člověk, který se chce ukázat,jaký je zajímavý frajer pro okolí.V uvozovkách...Určitě rád navštěvuješ kamarády po restauracích a povídáte o autíčkách. Tam se toho taky nakecá... Máš motor BXE, takže je Ti jasné, pokud se Ti vysere, tak se škodovka na Tebe vysere také. Jezdíš přeci ke garážnikovi, ten Ti to zaplatí...Doposud každému, komu se to stalo , odjel s novým motorem bez placení materiálu. Zaplatil snad jen nějakou nepatrnou částku za práci.To je snad dobrý přístup servisu..

A že se toho po garážích vysere, to by jsi se divil....

Je smuté slyšet takové řeči , jaké píšeš, Něco asi bylo špatné ve tvém servise, tak jsi tam skončil. Je to řešení a našel jsi si jiné...Ale pro škodovku se asi nic radikálního nestalo. Něgdo jiný zase přešel od garážníka...Tak to je a bude fungovat dál...

Jsou lidé spokojení a nespokojení. Spokojených je naštěstí převaha...

A proč z Tebe chtějí dělat hlupáka?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš pravdu v tom, že mám špatný názor na origo servis a není jeden s kterým jsem měl tu zkušenost. Co se týká povídání u piva o autech, který z nás chlapů se o tom nebaví?? Nejsem si jist jestli jsem zatrpklý a naivní, ale po těch zkušenostech co jsem měl se domnívám, že ani jedno určitě nejsem. Neříkám že všechny servisy jsou zlé, ale já mám velmi špatné zkušenosti a pokud se podíváš po fóru tak nejen já. Co se týká motoru BXE o kterém vím, že ze začátku produkce měl problém s ojnicemi, se udával mezi ty spolehlivější. Ale rád se něco více přiučím pokud o tom víš něco více. Jinak co se týká označení hlupák jak pojmenuješ mechanika v origo servise, který ti nalije o 0.4L oleje při výměně více, nedotáhne všechny šrouby na airboxu atd. - pro mě hlupák a věřím že jiní lidé by zvolili jiné označení.

Chápu že hájíš zájmy servisu, ale na druhou stranu jak víš že spokojených lidí je převaha???

No nic ukončeme to tím, že každý ať se rozhodne podle svých finančních možností nebo osobních zkušenostech. :kol-27:

Apropó slovní spojení " ..... celý život ze mě chtějí lidi dělat hlupáka..." byl jen slovní obrat. V naší republice je to podle mého názoru rozšířená neřest za účelem obohacení se. :kol-47:

Editováno: , autor: Sniper_2003
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...