Přejít na obsah

Kliamtizace chvíli chladí, chvíli ne


j3ndys

Doporučené příspěvky

Zdravím. Pokládal jsem tento dotaz v jiném tématu, ale nikdo se nevyjádřil, tak to zkusím znovu. Tímto se omlouvám, že tady bude tento dotaz dvakrát.

Mám teprve chvíli Octavii 2 (r.v.2006, 1.9 TDI) a poslední dobou mám problémy s klimatizací. Problém je ten, že chvíli chladí a chvíli ne. Spíš teda nechladí, takže když je auto vyhřátý od slunce, tak si to pěkně užiju. Jsou nějaké časté příčiny tohoto problému? Abych věděl na co se upřít. Zkoušeli jsme měřit napětí na konektoru, který spíná kompresor a při zapnutí klimy se na něm objeví 6V a pomalu stoupá k 12V ..je tohle normální? Nemělo by se tam to napětí objevit skokově ihned?

A poslední dotaz: když se zapne klima udělá to u O2 něco s otáčkami? Měl jsem předtím Vectru a u té otáčky na chvíli poklesly, ale u Octávky to neudělá vůbec nic.

Klimatizace je naplněná a diagnostika žádné chyby nehlásí.

Díky za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Co se týče klesání otáček tak to u O II nedělá nebo alespoň ne při prvních kilometrech. Pokud nepomůže tlakový spínač zkus elektroniku na palubce tj. na ovládání klimatizace jakož to Auto a Econ - někdy to může být i taková banalita :)

Editováno: , autor: Bullit
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...