Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čaute, mám menší problém s mojí Octou. Mám climatronic a když zapnu klimu a vrtulka se roztočí na chladiči na první stupeň, je všechno ještě ok, ale jakmile třeba chvilku zastavím, samosebou se teplota zvedne a automaticky teplotní čidlo zapne vrtuli na chladiči na druhý stupeň otáček a v tu ránu se jeví můj problém. Autem prostě procházejí vibrace od chladiče a je to hodně poznat. Už se pár lidí zeptalo co to je za vibrace když jsem je někam vezl. Nevíte prosím někdo co s tím? Případně kolik by tak asi stála oprava? Díky moc!

Vloženo

Jestli se to skutečně projeví jen když ventilátor jede na druhý stupeň, pak hledej tam.

Zkus:

- jestli nemá vůli v ložiskách,

- jestli není nějaký bordel na vrtuli, který ji "rozváži" což se při malých otáčkách ještě neprojeví, ale problém může být při větších,

- není ulomená nějaká lopatka, nebo jen kousek.

Vloženo (editace)

Díky moc, kouknu na to a pak sem napíšu. Jinak klima chladí pěkně, jen ty vibrace :/

Editováno: , autor: Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!
Vloženo

Tak jsi měl pravdu, opravdu byla jedna vrtulka poškozená, chybělo na ní kousek plastu a tohle poškození způsobovalo vibrace auta.

Jinak tedy nevíte prosím jestli jde vyměnit samotná vrtulka nebo musím koupit něco více?

Díky moc

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...