Přejít na obsah

Vo vysokotlakovej vetve nie je tlak


mondzo

Doporučené příspěvky

Zdravim Vas,

vedel by mi niekto poradit, co s tym, ked mam v systeme klimatizacie vo vysokotlakovej vetve ziadny tlak (v nizkotlakovej je to vsetko podla pristroja OK)? Climatronic doteraz fungoval bez problemov, auto vlastnim uz 3 roky a akurat teraz, ked ju clovek v tomto teple najviac potrebuje nefunguje. Samodiagnostika mi ukazala chybu 308 - tlakovy spinac, ale nechce sa mi verit, ze to bude tymto spinacom. Nemal niekto podobny problem, pripadne mi poraidt co dalej? Jedna sa o motor AUQ 1.8T RS 2001.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Nikto nema napad, co s tym by mohlo byt? Je mozne, ze v jednej vetve tlak je a v druhej nie? Pri plneni plnickou to vydalo dost cudne zvuky, ako keby niekde nieco bolo blokovane a nemohlo to naplnit. Dakujem za kazdu radu, co by nam mohla pomoct k odstraneniu, unik sme zatial nenasli nikde. Vdaka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

merane je to klimatizacnym zariadenim, ktorym to bolo aj plnene este pred letom (vtedy tlaky, klima -vsetko OK cele leto a vlastne cele cca 4 roky, co auto vlastnim). momentalne nevieme ako postupovat, skusali sme to znova vypustit, vyvakuovat a naplnit, ale pri plneni to vydalo take zvuky cudne, ako keby niekde nieco bolo blokovane, naozaj neviem, co sa mohlo stat, pri zapnuti klimy citit mierny pokles otacok, kompresor vsak nezopne, kedze tam nie je tlak. Unik sme zatial nenasli ziadny. dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ok, tlak tam nakoniec je, dnes sme to skusali, bol troska problem s ventilom v tej vetve. Klima aj tak nefunguje, odmerali sme stavu do kompresora, sice ide ale nejak v 4-5 sekundovych intervaloch, nechapem tomu. co s tym dalej? este dnes chcem zajst na diagnostiku klimy do SKODA-ovky, tak uvidim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak říkám: nesprávně měřeno ;) ....

...jestli ti jde "šťáva" ve 4-5" intervalech do spojky kompresoru, pak ti ve stejných intervalech musí i spínat, jestliže ne, pak je chyba ve spojce (např.cívka)...druhá otázka je, proč ti to spíná takto přerušovaně (otázka na logiku klimatroniku)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...