Přejít na obsah

Platnost STK


Saman

Doporučené příspěvky

Prvni STK od koupe auta by mela platit do konce mesice, ktery je vyrazeny na samolepce, aspon ja zadnou karticku s nejakymi udaji nemam.

Pri dalsi STK uz mas vypis z te prvni STK a tam uz je uveden primo datum, do ktereho by mela byt provedena dalsi STK, napr.: 5.8.08 (na samolepse je vyrazeno 8 / 08.

Podle mne ti ale policajt nemuze rict ohledne tohoto kriveho slova, protoze mu nejsi povinen ukazovat potvrzeni o provedeni STK, na samolepce na znacce je dira 8 mesic, tak plati cely.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli máš 8/06, tak můžeš celý srpen klidně jezdit, bere se to do konce vyznačeného měsíce bez ohledu na přesné datum STK.

Mýlíš se,lhůta pro provedení STK je dva roky a počítá se ode dne uvedení vozidla do provoz,nebo ode dne pravidelné technické prohlídky vyznačené v dokladech vozu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 let později...

Nevíte jestli se nějak dá posunou termín STK, Emisí.Sice mě to čeká v březnu 2019 ale nelíbí se mě že pokaždé musím jet o něco dříve a termín se mě posouvá do zimy a to se mě nechce s tím srát. Díky za případné info

Editováno: , autor: DiKey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...