Přejít na obsah

Kvalita sedadel - Yeti Experience


bord83

Doporučené příspěvky

Ahoj, mám Yetiho ve výbavě Experience - černý interiér - a sedadlo řidiče je dost vyšoupané, barva potahu je hlavně na sedáku mnohem světlejší než u ostatních sedadel. Přitom auto není staré ani rok a má najeto 18 000 km. Máte někdo podobnou zkušenost, příp. s reklamací?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...vysloveně prošoupané sedačky nemám (5 měsíců a 23000 km), ale je fakt, že na sedadle řidiče se začínají jakoby dělat taková světlejší místa v místech, kde se stehna dotýkají sedáku... champion má trochu jiné sedačky, než ostatní výbavy, ale tohle by se mohlo týkat všech....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to jak píše Azurit - světlejší místa na sedáku pod stehny. Zkusím to nafotit. Potahy nechci, pokud to sedadlo nevydrží pár let v cajku, ať mi škodovka koupí potahy sama - takhle si kvalitu čalounění u nejvyšší výbavové řady teda nepředstavuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 4 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...

Takže mám po reklamaci sedadla. Původní stav vypadal nějak takto:

gallery_42999_1430_15411.jpg

Bohužel další špatná zkušenost se servisem Autocentrála Hlučín, tentokrát už to budu řešit zřejmě písemnou stížností do škodovky. Vyšoupané potahy jsem reklamoval při garanční prohlídce, ať do servisu pořád nejezdím. Technik to špatně nafotil, takže škodovka reklamaci zamítla = běžné opotřebení (při nájezdu 17 000 km???). I když to technik naživo viděl, do očí mi tvrdil, že je vše v pořádku a že mají asi špatný foťák. Takže jsem to vyfotil MOBILEM, znovu reklamoval a pohrozil znaleckým posudkem - a najednou to šlo.

Půl dne dovolená, znovu do servisu, zpátky si zaplatit autobus. Pak znovu dovolená, autobus a pro auto. Vyměnili pouze sedáky, i když jsem celou dobu psal o sedadlech a viděli, že i opěradla ztrácí barvu. Navíc je potah na okrajích zvlněný, protože to prý škodovka "poslala zmuchlané". Opěradla ať prý znovu vyfotím a že bych s autem znovu přijel.

Editováno: , autor: bord83
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...