Přejít na obsah

Výměna oleje 1,2 HTP


Promy

Servisy  

132 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

před 4 hodinami, Alma napsal:

.

Nechápu kde jsi přišel k bodu č. 5.

No ono to není úplně od věci, já debil kdybych nechal auto po výměně oleje bublat aspoň 2 minuty, přišel bych na to, že mám blbě nasazený těsnící kroužek na olej. filtru, protože by olej začal kapat.Takhle jsem to natočil na 10 vteřin, sedl do auta a jel 30 km, na parkovišti jsem koukal jak blázen co to mám za olejovou šmouhu od auta a ono 2 litry oleje pěkně vystříkané po celé trase. Takže mě to stálo další 2 l oleje (a to jsem koupil lepší ať si auto užije) a nervy jestli se něco nestalo s altíkem, protože ten byl taky celý od oleje. Takže 15 minut asi ne,ale za pár minut bych se přimlouval :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sk0d@- Jasný, že ten magnet pobere jenom železo. Pochopitelně si ale nechám pak olej ustát a opatrně vylejvat a koukat na sedlinu ve vypouštěcí nádobě. Nikdy sem tam nic nenašel. Potom ještě roztrhám starej filtr a prohlídnu papír jestli v něm neni něco co tam nemá bejt.

 

sladek-Ano, máš pravdu- na špatný nasazení těsnícího kroužku musí bejt člověk opravdu umělec.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...

Je to vyzkoušený....

Realita je taková, že na ty urvaný šrouby to zpravidla nepomůže - šroub se neutrhne jen tak, buď je totálně zarezlý, nebo se "utrhne" závit a ta závitová špona se v tom šprajcne - s tím pak nehne nic. Naopak na ožvejkaný hlavy to funguje krásně. A když ne, tak to stačí nahřát, či naopak zchladit. Také se to dá naříznout flexou a za ten zařez to povolit majzlíkem. Možností je spusta...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

proboha chlapi, co tady furt řešíte ? otázka 5 min. tohle povolit v servisu..jen mi @Losky83není jasné, proč chceš jet s takovou banalitou do autorizáku, chceš aby tě tam řádně podojili ? vždyt tohle ti udělá kdejaká autodílna..jinak já si vždycky vozil na výměnu svůj olej i filtr a nikdy jsem problém neměl, že by mi ho nevzali..ted musím  s novým autem jezdit po dobu záruky do autorizáku a ani tam nemám s vlastním olejem problém..pokud tě ho někdo nevezme, tak jed prostě tam, kde ti ho vezmou..těch je většina..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Rychlý dotaz, koupený olejový filtr (na faktuře i obale 03D198819A) - uvnitř krabičky 03D115466B :blink:

Jedná se o změnu číslování dílu nebo to mám chápat, že uvnitř bylo něco blbě?? Vozidlo F2, kód motoru BZG

Předem díky za odpověď

Editováno: , autor: Mirda85
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...