Přejít na obsah

Koroze lemů a 5 dveří.


Doporučené příspěvky

V patek jsem zjistil korozi lemu a 5 dveri ,jel sem do skody a tam mi rekl technik ze jsem prejel olej o 1500 km ( dovolena v chorvatsku a spatne naplanovany servis). jasne s tim olejem je to moje chyba ale jak to muze mit vliv na zaruku karaserie ??

no nedalo mi to a dnes sem sundal zadni naraznik. a je to jeste horsi nez sem myslel. auto je z roku 2007 to jest 4 roky a nebylo bourane!!!!!

p.s.foto dodam zitra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

libero jen tak mimochodem, měl jsem korozi (puchýřky) u fabie combi I na pátých dveřích poblíž RZ,takže asi to bude "normální" u škodovky (i když normální to není ! :076 ).Tak to asi jen pokračuje generačně dál.

Tehdy mi bylo v servisu řečeno,že se to může stát,např nějaká špína při lakovaní ap. Naštěstí přelakováno v záruce,ovšem asi v rámci úspor pouze pod okno,celé dveře prý nemusí lakovat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 1 rok později...

doma máme škodovku ktorá bola asi tak pred 7-8 rokmi tiež prehnitá a tato hu dal spraviť a jazdí ešte teraz aj keď už zachvílu bude na tom rovnako motor má najazdených cez 280k km a stále to vie isť aj 140km/h, inak tieto korózie sa nedajú u škodovky reklamovať ??  10 ročná záruka na karosériu platí či je to len výmysel ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...