Přejít na obsah

(OI) Automatická převodovka


GhostPhider

Doporučené příspěvky

Zdravím ,

mám takový problém mám Octavii I rv.2001 motor 2.0 benzín 85 Kw s automatickou převodovkou.Auto jsem koupil jako nepojízdné po nehodě na předek .

Odnesla to jen přední výztuha a chladičová stěna k motoru to nedošlo . Jak jsem sundával tu rozbitou stěnu tak jsem zavadil o víčko nalévacího ventilu oleje do převodovky a vychrstlo asi tak deci oleje . Říkal jsme si ta trocha nevadí , ale potom co jsem auto nastartoval auto necouvalo má najeto nějakých 139 000 Km přece to nemůže byt opotřebovaná převodovka . Může to být tím olejem ? A další otázka pokud ano co tam mám nalít a kolik ? Nikde se to nemůžu dočíst každý říká něco jiného. Děkuji za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Vše jsem zkontroloval už nevím co . Oleje je tam dost a stále nic akorát mi furt chrčí servo a když otočím volant doprava asi ta k 5 cm tak auto začne slabo couvat a někdy když jedu tak 100 metru na jedničku zastavím dám tam zpátečku tak auto zarve dozadu tak dva metry a zase nic já už nevím co s tím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...

Zdravím,mám problém a automaticko převodovkou na superbu 1,9 tdi 20006.Tekl mi olej z převodovky,prý je špatný simering na hřídeli.....koupil se nový a přesto to stále teče.....teď je to prý asi hydroměničem ?? Automat chodol bez problémů.....můžete někdo poradit ?? Díky Martin

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...