jozzi Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Pro mne ne , ja už mam zařizeno volno Joooo topinka , ta je nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Minimalne to bude sraz o dvou lidech Na topinku se uz tesim jako malej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 ja na ten podsvit ... jak mimono , a na radio vic jak mimino a snad už bude tepleji a dodělam zbytek .... a vozka by taky sednul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 planuju OI RS, ale třeba skončím jenom u nějákého přibližovadla do města kdo ví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 To chceš z Oll v full do Ol rs ? kurna nak nam klesaš :D ... ale furt lepši než frantik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 No jo no,chci zase zkusit něco jiného třeba z toho nic nebude,uvidíme jak to všechno dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 ja to řeknu takhle , at to dopadne jak dopadne , přeju Ti abys byl spokojeny a hlavně aby sloužilo dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 caute,tak zitra u kiki! ;-) Adi ty prodavas vuz?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Zdravím Vás všechny po zimním spánku.Doufám,že jste si neděli užili. A co Adi,přijel busem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Ja jeste medvedim , tak nebudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Ze jste v nedeli dorazili!Aspon Adleros nezklamal! ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Ja byl fizicky ko teda vic jak zivej , v jednu v nedeli jeste 1,8 v krvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Kovi Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 jééj kluci já sem byl v garážích v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 no po posledni akci jsem se ličil 3dny .... ale kdyžtak přišti tyden jsem v ově Tak ty se líčíš jo? :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 vidiš i ja se musim lečit ted ličit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Hele jako skodahome mrtvo ? http://forum.skodahome.cz/topic/122892-8-sraz-ostravska-a-okol%C3%AD/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 všici žijou počkam jak se vyvrbi termin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Jak to tady pročítám, tak děláte menší srazy začátkem měsíce v neděli v Ostravě.. Pokud by to nevadilo, rád bych se také přijel podívat na takový první můj srazík, když už mám také Škodovku a bývám v Ostravě.. Máte něco v plánu i tento měsíc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Tak urcite sice prvo nedelni srazy uz nejak nestiham navstevovat ,ale v kvetnu bude s-talker doma tak pocitam s tim ze bude srazik v Petrvaldu na topince a samozdrejme jsi zvany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Sraz na topince, to zní dobře Budo to tady tedy hlídat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Nazdar chlapci, vítám Vás všechny po zimním spánku a vypadá to že se začínáme probouzet. Snad mi to výjde a v neděli 5.5. ve 14.h. u KIKY se sejdem.Čauky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 (editace) Já tuto neděli nepřijedu. Jsem doma pracovně vytížený. Ale někdy přes týden bych na topinku zajel. Editováno: 4. Květen 2013, autor: Ivo Tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Jak tak koukám,tak topinka v týdnu vítězí. Dejte vědět kdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Kluci počitam s vama , mělo by nas byt připadně vic , samo sebou na topince , jen čekam kdy nahlasi Marek že tu bude na dyl než jeden den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.