Přejít na obsah

Benzin z polska-kvalita cerpaci stanice


Petrkiller

Doporučené příspěvky

Kamarád co bydlí v Českém Těšíně jezdí na PKN Orlen ( ten dodává paliva pro naši Benzinu ). Zřídil si u nich nějakou věrnostní kartičku, takže to má ještě levněji o pár grošů. Na nádrži ušetří přes stovku.

Taky jezdím na Orlen, ale do Bohumína-Chalupky a zítra fičím znova i kartičku už mám ;) Jezdím tam cca už pul roku a zdá se mi, že najedu víc km než na český benzín, ale nemám to změřené. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam zatim jeste necelou polovinu nadrze to vyjedu za par dni a 12. dostanou rodice vyplatu tak tam pojedu asi a rovnou i nakoupime :) a nebo pojedu jen pro benzin do toho tesina .. teda doufam ze se to domluvi uvidime :) zatim me jeste chybi asi 5-7L kanystr :( planuju vzit 40 do nadrze a 20 do kanystru vim o tom cleni pres 20L a i tak si myslim ze kdyz me zastavi budou se me snazit buzerovat ze to musim proclit .. no uvidime :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nabrána plná nádřž, v Bohumíně- Chalupki benzín N95 4,99 zl a dle kurzu na seznanamu 5,85 vychází litr na 29,20kč. Přesně to budu vědět až později, neboť platím kartou. Tak jak mi příjde výpis dám přesnou cenu :palec2:

Teď jsem koukal na výpis z účtu a benzín v polsku mě vyšel přesně na 28,84 kč za litr :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trošku mych soukromych skušenosti :) . v Těšíně tankuju jednou tydně cca 30 litru , dnešni cena na PKN Orlen je 5.09 PLN za 95 i na naftu a na Bliskiej , to je benzinka na ulici Stawowej kolem Elektrometalu a eurosparu je 5.08 taky za oba. Mam perfektni skušenosti s oběma bezinkama jak z obsluhou tak i s bezinem,jelikož PKN dodava pohone hmoty i Bliskou s tim že u nich nejde využit věrnostni kartičku. Ještě k te slevě ono je to 10 grošu na litr ,tudiž na orlenu je za 4.99 PLN . Čeho bych se v Těšíně vyvaroval tak takovani na Neste (kolem kauflandu) . Mam dojem že si tam benzin nečim ředi,auto je po něm šileně ospale. Jinak PKN Orlen jedině stanice na ul. Katowickiej , na dalnici na Bielsko je dražši i o 20 grošu , dneska tam byl za 5.29 PLN.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj tak jsem dnes jel do tech chalupek za bohuminem ..hned jsem samozrejme jako spravny cech zabloudil i se spatne nastavenou navigaci :D takze jsem jel 10 km do dalsi vesnicky a s 2litry v nadrzi jsem pak cestou zpet nasel tu benzinku .. uz jsem myslel ze budu litak s kanystrikem :D Ale fronta teda pekna,sami cesi a 1 polak .. ale to nejdulezitejsi .. benzin N95 za 5.09 Benzin N98 za krasnych 5.29zlt. .. nabral jsem 57 litru N95 :) chybel mi vetsi kanystr tak jsem narval jen 14L do kanystru :( Ale kdyz jsem to pocital tak spotreba tam a zpet 5.5L na 100 moc jsem to nehnal a vyslo mi usetreni i s odectenim ceny cesty 220KČ!!! Za 2 hodky a jeste jsem se projel :D A o kolik keca PP? Ja mu docela verim ale nevim .. kdyz me ukazuje 5.5 da se mu verit? :) Ja uz to nekolikrat pocital a zda se mi ze nekeca vubec max o 3 dcl..

Ja moc polsky neumim takze jsem se mozna preslechl jak me to rekla v telefonu ale na netu udavaji cenu v ceskem tesine o 30 haleru vetsi .. priste pojedu asi zase do chalupek vidim to tak za 2-3 tydny ze me tam zas uvidi :)

A nevi nekdo o tom jak je to tam se slevama?Nejaky karticky bonusovy? Jsem se na to ptal jenze ona me cosi zamumlala ze nejaka karticka je ale nemela moc cas se tam semnou vybavovat bylo tam narvano jako by ten benzin davali zadarmo .. A PKN orlen dodava i benzine? Me to zatim na ten benzin jede vpohode..zitra rano bude rozhodujici jak to pojede :)

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...