Přejít na obsah

Benzin z polska-kvalita cerpaci stanice


Petrkiller

Doporučené příspěvky

Jinak jak je to s bodama je sleva na benzín? Nikde jsem o tom nic nenašel

Podle všeho to jsou nárazové akce. Nevím jestli se o tom bude psát na jejich webu a nebo potřeba zkoušet štěstí a jezdit pravidelně. Jinak od doby co máme na kartě více jak tisíc bodů, tak manželce pořád cpou nějakej hot-dog. :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

To víš že se to dneska už nevyplatí tam jezdit jenom pro natankování. Ani kdybych bral další 20l kanystr. Jenom že jsem tam měl cestu do ČT, takže malá zajížďka mě zase tak nezabije. Rozdíl mezi ČR a PL je cca 2,- Při plné nádrži je úspora kolem stovky, tu zase jen tak nikde na zemi nenajdu a Kalouskovi nadám dobrovolně ani korunu. :) Mám spočteno, že jsem zatím českou kasu tankováním v PL ochudil o cca 6000,- na daních. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Cypi odemne z prace, ono v nemecku jsou v posledni dobe levne kvuli eko normam, a ty se v polsku neresi, tudiz polaci si je vozili jak cvoci :D a ted nadavaj na cenu ON . Ono koupit auto to oni jo, co nejvetsi a co nejsilnejsi, jen at soused zavidi, a spotrebu resi az pak kdyz nemaji na benzin :D

(null)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Ahoj, zajimalo by mne, jak je toto tema stale aktualni. Jake jsou ceny N95 a LPG v Polsku co nejblize Ostravy? Plati porad v Chalupkach u Orlenu nejaky vernostni program? Zajimalo by mne spise to LPG (http://poiplaza.com/index.php?p=mapdb&d=1105&lstpg2=sdb&lstpg=ds&lsts=318) ale rad budu i za ceny a mista cerpacek s N95.

Dekuju :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...