Přejít na obsah

Kastlík před spolujezdcem


divix

Doporučené příspěvky

Zdravím chlapy,mám octu II.přes měsíc a měl bych nějaké dotazy.Dá se nějak dodělat osvětlení do kastlíku a taky nějak vyřešit to otevírání.Vždycky to vystřelí a doraz musím řešit druhou rukou,no asi co bych taky chtěl za ty prachy.Jo a ještě dá se aktivovat kontrolka zapnutí bezpečnostního pásu? Díky ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 4 roky později...

Ahoj,

do Octavia 2 Tour, 1.6 MPI, MR 2012, BSE chci dodělat schránku pod sedadlo spolujezdce. Sedadlo spolujezdce není výškově nastavitelné.

Když jsem v autorizovaném servisu zjišťoval objednací čísla dílů, dal jsem jim VIN auta. Číslo schránky  jsem dostal bez jakéhokoliv komentáře, že by montáž nebylo možné provést.

 

Při poptávání dílů na Internetu jsem pro jistotu také uvedl VIN. Prodejce se zjevně poctivým přístupem mi ke schránce pod sedadlo spolujezdce odpovědět toto: " bohužel si myslím , že nebude možné namontovat do vozu pokud již nemáte jiný rám sedáku , dle VIN nemáte vozidlo s rámem pro kaslík…".

Je tomu opravdu tak?

Pokud by skutečně nebylo možné namontovat schránku pod sedadlo spolujezdce, bylo by možné obejít to takto?

1) Koupit místo ní schránku pod sedadlo řidiče (mechanicky výškově nastavitelné) a

2) kompletní hasicí přístroj [tzn. rám pro držák hasicího přístroje (1Z0860359), držák hasicího přístroje (1Z0860231A) a hasící přístroj (1Z0860277)] a ten zabudovat pod sedadlo spolujezdce

Zatím nemám koupené ani jedno. Chci obojí namontovat současně, takže nyní to mohu ještě změnit.

Pokud by byla možná výše popsaná náhradní varianta, budu rád alespoň za ni. Raději bych měl ale klasické rozmístění - tzn. hasicí přístroj pod sedadlem řidiče a schránku pod sedadlem spolujezdce

Máte někdo zkušenost s montáží této schránky do Octavia 2 Tour? Předem díky za odpověď.

Editováno: , autor: Rocker
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm, to by mě zajímalo, jakým myšlenkovým pochodem jsi došel k závěru, že tvůj dotaz patří sem? Kastlík před spolujezdcem není kastlík pod spolujezdcem. Hledej, schránka pod přední sedačky se tady dávno řešila. Tady to nemá co dělat.

PS: vím, že teď vyhledávání spíš nefunguje, než funguje, budeš to holt muset projít a proklikat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 1 rok později...

Ahoj, tak jsem asi prisel, co mi vybiji baterii. Mam Octavii 2 FL, r.v. 5/2009, vybava elegance. Jedu dnes vecer a prejel jsem koleje a vsimnul jsem si, ze na zemi pred spolujezdcem se objevilo svetlo. Tak jsem zastavil, hledal puvod a nakonec otevrel a zavrel kaslik a svetlo se jiz neobejvilo. Pri jizde jsem si vsimnul, ze svetlo zacalo i blikat. Tak jsem otevrel schranku pred spolujezdcem a zkousel ji nechat otevrenou a mackat “zarazku” a obcas bliklo osvetleni v kasliku anebo svitilo dal. Kde je chyba? Musi se vymenit cela schranka?:-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj. Tohle je pomsta Helmutu celymu ceskymu narodu a majitelum oct 2 .Taky jsem to resil,pomoc je asi takhle na packu od svetla nalep kus nejaky hmoty tim se prodluzi a splolehlive rozepne tu hruzu. Ja to resil tak ze jsem to rozebral nechal jen drzak na zarovku a dal tam malej bezkontaktni snimac indukcni a na dvirka kasliku nalepil podlozku. Snimac spina maly relatko a mam klid . Spolehlive ucinne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...