Přejít na obsah

Soundsystem


picak

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

minuly tyden jsem si vyzvedl sveho Yetiho..

Mm tam zabudiovany originalni soundsytem,

a chtel jsem se zeptat tech kteri to maji taky dnes jsem si vsimnul kdyz jsem trohu zvysil hlasitost a pridal basy... ze reproduktory nestihaji respektive oikud je vyssi hlasitost a vyssi basy tak slysite vibrace reproduktoru v interieru. Pride mi ze to neni normalni ?

Jak to vidite vy ?

diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

bohužel je to normální, u soundsystému se přidal středový reproduktor a zvýšil výkon pouštěný do reproduktorů z cca 20W na 40W. Jinak tlumení dveří zůstalo stejné jak u klasických modelů. Je nutné dveře vytlumit a pak budeš mít klid.

tady se to i řeší:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obávám se že bude DODO :), materiál počítej tak 1600kč a práce. Pokud se ti do tohonechce tak ti to tu nějaký šikula klidně udělá. Já jsem takto dělal už 4 autina. A můžu říct, že ten zvuk se znatelně změní aniž bys musel měnit rádio nebo nějaké reproduktory. A pokud chceš jít do extrému tak rozborka zborka komplet celých dveří a vytlumení i vnitřku (vytlumíš jako by tu ozvučnici). Někde tu jsou taky fotky. Bohužel nikdy to nebude úplně ono, protože potřebuješ v některých částech dveří pohltit určité vlnění a to bys tam musel dávat nějaký molitan nebo vlnu což vzhledem k tomu, že je tam vlhkost nejde. Ale to už je extrém, který se týká hlavně úpravy zvuku. Se zvukem se dá dělat spousta věcí. Ale pokud se chceš zbavit těch pazvuků a drnčení, tak to co je na těch fotkách mojeho auta bohatě stačí.

Ciao H2O

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...