Přejít na obsah

nefunkcny ohrev sedadiel


vaclavko

Doporučené příspěvky

Pánové pojistka je na pozici 63.Jinak nepíšete modelový rok,který je důležitý.Do faceliftu je pod sedačkou řidiče a pod sedačkou spolujezdce řídící jednotka výhřevu sedadla.Po faceliftu už je řídící jednotka pouze jedna a to pod sedadlem řidiče.Dále si musíte změřit zda jde proud do vypínačů a z vypínačů ohřevů sedadel.Také se musí proměřit okruh ve vyhřívacích dečkách na neporušenost vedení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To spíš vyrostou praseti křídla... Kdepak, hoši - jestli si sami nevíte rady, těžko vám v tomhle bude i nějaké vzájemné hospodářské pomoci a vy s tím problémem jednoduše musíte navštívit SPECIALISTU - neříkám že zrovna autoservis a už vůbec ne značkový, ale rozhodně to bude muset být někdo, kdo si s měřákem a elektrikou obecně tyká daleko důvěrněji než vy... Když vás bolí břicho, tak taky mažete na středisko - i když tam jako pohotovost slouží třeba gynekolog nebo ušař... Prostě s tímhle musíte k (auto)elektrikáři chcačky nechcačky - rejpat se bez náležitých znalostí v elektrice pod sedadly by třeba taky mohlo skončit malým BUM a sháněním nových napínáků bezpečnostních pásů a podobně...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...