Přejít na obsah

Reproduktory zapojení / výměna


Fus

Doporučené příspěvky

Ahoj, chci se zeptat jak jsou velké reproduktory v předních dveřích a jestli tam je nejakej specialní konektor nebo jen dva kabely jako vzdycky a jeste jak sundat plasty z prednich dveri a ze sloupku jak jsou vyskace. Odesly mi repruduktory tak potrebuju koupit jiny. Diky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska sem si totiz privezl auto ze servisu protoze sem tam byl ze mi prskaj vyskace a basak skoro nehraje. Takmi projeli auto pres pocitac a skousely ty repraky jinde a rekli ze sou v tahu a ze si mam sehnat nejaky jiny lepci protoze ty origo prej nejsou moc na naky hrani ze nejsem prvni kdo tam s tim prisel. A ze na reklamace jim to neberou tak to potrebuju shodit plasty a vymenit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No podla mna nie. ( do prednych) Idu tam ako do starej fabie SLIM repro .(zevraj :) ) .tj. okolo tusim 50mm .Ale da sa tam dat aj viac , ale ked tam das sirsiu podlozku. .:) To je v predu .. vzadu sa mi zda ze moze ist aj viac lebo tam je okno mimo repra (za reprom nieje okno ked sa stiahne) :)a inak priemer tusim Priemer 16,5 cm . .a ano je tam konektor .. nie len kabliky :D a inak original su nanitovane na plechu. .a ked chces ine neorigo repraky musis k tomu aj pouzit aj podlozky. Cize s tym pocitaj ci sa ches do toho pustit. niekde tu boli aj fotky a dokonca navod ako sa ta dat dole ten plast . . . skus sa pokukat po fore ..

Upravil som nejake info na ktore som si spomenul :D najlepsie bude ked to rozoberes a uvidis sam :) . .Inak ja som tam dal Hertz ESK 165, a ked pozeram tak ma montaznu hlbku 66. .takze Drag84 ma pravdu . .:) ja si uz tiez moc nepamatam ako som to robil :D su to uz 2 roky .. :smich:

Editováno: , autor: Arts
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Byl jsem se osobně podívat u Audiopro na produkty BOSS Audio System a mohu říci, že pokud produkty hrají tak jak vypadají, tak to bude hodně slušné. Velmi mě překvapilo, že i reproduktory kolem dvou tisíc mají hliníkový koš, který já mám u Magnátů v cenové relaci 6000-7000. Nyní se doprodávají loňské řady a nové budou až někdy v půlce roku.

Měl jsem možnost i vidět jak hrají monitory, které mě příjemně překvapily i po zvukové stráce ve spojení s bezdrátovými sluchátky.

Můj názor je, že za velmi přijatelné peníze lze získat kvalitní produkty.

Členové klubu SKODAHOME mají na kartičky 10% slevu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím všechny, kdyby někdo sháněl repro s malou montážní hloubkou do Fabie/Roomstera, tak prodávám autoreproduktory Hifonics HFI 6.2C za cenu 2 500,- Kč, měl jsem je v předních i zadních dveřích, takže jsou na prodej dvě sady.

Před cca půl rokem jsem je kupoval u Audioland.cz za 4 090,- Kč, jsou v záruce (ještě cca rok a půl).

Hrají perfektně, ale rozhodl jsem se prodat auto a kupec hudbu nechtěl.

Odkaz na můj inzerát zde:

Dále prodávám zesilovače DLS (monoblok a čtyřkanál), rádio Aline CDE-9880R a kompletní kabeláž s 50 mm2 napájecím kabelem.

Monoblok DLS CAD11:

Čtyřkanál DLS CA41:

Rádio Aline CDE-9880R:

Doufám, že nikomu nebude vadit, že jsem to zde zveřejnil. Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

BOSS OHC62CS jsem dnes namontoval do auta a má první reakce je velmi pozitivní. Prní poslech byl velmi příjemný a ve spojení s cenou 2450,-Kč již nyní mohu říci, že i za málo pěněz, můžete mít hodně pěkné muziky. A chci podotknout, že je porovnávám yreproduktory Magnat New Edge 2.16 za 6990,-Kč.

post-5-1269788578,8144_thumb.jpg

post-5-1269788590,2352_thumb.jpg

post-5-1269788601,3812_thumb.jpg

post-5-1269788610,3372_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...