Přejít na obsah

dovírání dveří


olint

Doporučené příspěvky

napište prosím zkušenost s dovíráním dveří.

Já jsem si už sice zvykl, že s dveřma musím víííc bouchnout, abych je zavřel, ale kohokoliv svezu (a že jich už bylo hodně) nedovře dveře napoprvé. už mě to začíná štvát. v servisu říkají, že je vše OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, já jsem s tím měl taky problém a cca po 2 měsících jsem zajel do servisu a tam mi vyměnili celé obvodové těsnění na dveřích u řidiče. Bylo to o proti těsnění na dveřích spolujezdce spatně nalepené v oblasti zámku, byli tam takové nepatrné vlnky. Levé zadní dveře nejdou sem tam taky zavřít na poprvé, ale ty jsem nechal tak.

Zkus si ty problémové dveře zavřít, když máš stažené okýnko nebo otevřené jiné dveře a uvidíš, že s tím není problém. Vím, že škodovka má problém s tlakem vzduchu u vnitř prostoru a že zavíráš dveře u ridiče jako poslední, tak se to špatněji nalepené těsnění projeví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem stejnej problém. Jednou v servisu když jsem řešil klepání ze dveří tak mi vyměnili kotvy zámků a seřidili dveře a od té doby je to zavírání o hodně lepší. Není to úplně ono ale tak o 70% se to zlepšilo. Dveře řidiče jsem pokaždý zavíral na 2-3x a teď už napoprvý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

přesně , u mě to jsou pravý zadní dveře, sou zavřený ale světlo uvnitř svítí, mě to tolik nevadí páč sedim za volantem a jezdim dost sám, ale když někoho vezu a říkám mu popátý eště jednou tak se dotyčný ptá co že jako je to za auto apod..v servisu pokaždý promáznou zámek a jako že to bude lepší... tak je asi příště přitlačím

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak včera jsem opět naštívil servis (louda kolín) a pořád dokola mi říkal, že tam hledám co tam vůbec není..., a jemu to príjde normální třískat dveřma! jenomže kohokoliv svezu ta zavírá na 3x nebo i vickrát. nejhůř jsou na tom PZ. myslím, že by to šlo poladit, ale jemu se do toho evidentně nechce. tak vyzkouším nějaký servis až pojedu do Prahy. Ještě jsem se mu zmínil o problému s řazením (mám 5-ti kvalt). Rychlosti tam dostávám s jakým si odporem a aby to šlo hladce musím fakt pomalu. to mě taky odpálkovalkol-29.gif , že je to u těchto převodovek normální. Ale když už to vadí i manželce, tak je to divny. Bratr ma Roomstra, rodiče fabii a tam o řazení vůbec nevíte jak jde hladce. Neporadíte mi někdo solidní servis???? PROSíM....kol-26.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 5 let později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...