Přejít na obsah

Pronajem garaze


kosta

Doporučené příspěvky

Ahoj kluci mam na vas dotaz

jestli nema nekdo z vas zkusenost s pronajmem garaze

chtel bych pronajmout svoji garaz a rad bych to mel podlozene nejakou smlouvou - nemam s tim zkusenost

pokud nekdo ma nejaky vzor (nebo odkaz na internetu kde stahnout) ktery bych mohl pouzit byl bych vdecen co jsem zatim nasel na internetu je nic moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 6 let později...

Smlouva je castecna jistota, na netu se daji pohledat docela slusne vzory, pripadne u nejakeho pravnika nechat vypracovat na miru (napr. kupni smlouva na nemovitost v mem pripade 4.000,-). Pokud mas garaz na zadanem miste tak bych realitku vynechal, rozhodne bych zkusil nejdriv hledat sam a az nasledne realitka (ja ji vyuzil jen jednou). Smlouvu jsem vzdy psal na dobu urcitou a max na rok, s moznosti prodlouzeni. Energie pokud tam mas nejake pripojky jsem vzdy psal na najmece, s tim ze nekteri distributori umi i kontaktni osobu, takze v pripade neplaceni zaloh se muzes informovat. Ohledne lidi, je to sazka do loterie ale vzdy jsem se snazil dozvedet o najemci co nejvic, pres FB, google, insolvencni rejstrik, apod. Toto vzdy neco malo naznaci ale ne vzdy se zadari. Na mensim meste je to lepsi, tam to lze castecne zjistit i pres zname apod., smejdi tam jsou vetsinou dobre znamy. Tak jako tak, pokud narazis na blba, tak ti nepomuze ani nejlepsi smlouva, apod. Klep klep ja nikdy nemel problem. Hodne zdaru.

 

 

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...