Přejít na obsah

Elektrické stahování oken - problémy, závady


lubos.x.

Doporučené příspěvky

Zdravim , mám problém na Octavii 2 . Spolujazdcove okno , v motorku bolo zodraté biele ozubené kolečko , keď som odpojil motorček  a potom zapojil tak mi  okno ide pri zatváraní dole a pri otváraní hore ( opačne ako by malo ). ( Popritom sa objavilo aj to že mi nešla prava smerovka na spätnom zrkadle a zadné okná sa mi otvárali a zatvárali len ovládaním na ľavej strane zadných okien . ) Menil som aj motorcek presne podľa čísiel a zmena nenastala , tak som rozobral pôvodný a vymenil zle ozubené kolečko za dobre a nahodil pôvodný motorček ale otváranie okna sa nezmenilo stále ide opacne , no smerovka ide ako má a zadné okná idú tiež ako majú . Vedel by niekto pomôcť ? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Ahoj,

1. nefunguje stahování oken klíčem v zámku - ani nahoru, ani dolů.

2. funguje stahování oken u řidiče vypínačem na straně řidiče.

3. na straně sppolujezdce - nefunguje stahování vypínačem u řidiče, funguje stahování vypínačem u spolujezdce, ale pouze pokud na chvíli odpojím a znova zapojím  konektor od řídící jednotky motorku stahování, nebo vysunu a zasunu zpět pojstku..... tak to nějakou dobu funguje.

 

Nevěděl by někdo, čím by to mohlo být? Vše originál z r. 2006...... případně lze stahování předělat na kliku? už se mi do auta nechce moc investovat.

Díky Pepa

 

Centrální zamykání a vše ostatní ve dveřích funguje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zdravím,

 

mám Fabia I 1.4 16V 74kw r. 2005 (facelift). Blbne mi stahování zrcátek. Někdy vlezu do auta a funguje to, jindy zase ne. Když to nefunguje, tak jednoduše vyndám pojistky na stahování okýnek a zase je zandám a rázem stahování funguje. (mám jen přední stahování okýnek). Když to nefunguje, nejde stahování u řidiče i u spolujezdce.

Nevíte čím by to mohlo být? Jednou mi to přestalo fungovat na dálnici při jízdě a to byla pecka :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Ahoj, už si nevím rady s problémem který řeším. Dodělával jsem si dálkové ovládání + vystřelovací klíček. Vyměnil sem komfortku za 433E (původní byla 433A). Výbava auta je centrál ve všech dveřích a přední okna v elektrice. Vyčetl jsem si PIN kód k autu, spároval jsem nový imobilizér+ spároval jsem dálkové ovládání. Vše funguje v pohodě. Ale problém je že nyní mám otočené ovládání okének. Když zmáčknu levé tlačítko u ovládání u řidiče tak se mi otevře okénko u spolujezdce a to samé obráceně. Prostě jsou tlačítka prohozené a tlačítko u spolujezdce na dveřích nedělá nic. Nesetkal jste se s tím někdo? Jednotku komfortu mám kódovanou na 00067.

 

 

 

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...

Ahoj kluci , prosím nesetkal se někdo... dostala se ke mě Fabia 1 2007 rok ... přední okna v elektrice  ... někdy nejsou okna vůbec a když jdou tak u spolujezdce okno funguje ( jeho tlačítkem.).. u ridice okno jde taky stáhnout ale pravým tlačítkem ( jako bych chtěl otevřít spolujezdcovo)   levé tlačítko nereaguje vůbec... nevím jestli do toho někdo vrtal nebo ne ... ja zatím.jen zkontroloval kabeláž v pruchodkach její není prerusena nebo opravovana... ta je v pořádku.... mam se zaměřit na motorky ? Díky Martin

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...