Přejít na obsah

Bla, bla….


Artigas

Doporučené příspěvky

Artigasi, mě se to stalo cestou do Velké Bystřice. Sjížděl jsem z dálnice a kousek dál je další přípojný pruh. Já jel v levém. Vždy čučím, zda něco nejede, i když jedu po hlavní, nic tam nebylo, ještě kontrola do pravého zpětného zrcátka. Chci se zařadit do pravého pruhu, zablikám, chci už se řadit a ještě kouknu jednou do zrcátka. Opravdu nevím, kde se tam ten stříbrný Yetík vzal...

Editováno: , autor: Tygrik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To sa bezne stava s malymi zrkadlami. Ked mi na Octe ukradli prave "velke" zrkadlo mal som kratko aj "polovicne" zrkadlo a bolo to velmi nebezpecne - auta vo vedlajsom pruhu som nevidel aj ked boli este dobrych par metrov za mnou. S velkym zrkadlom je to lepsie, auto sa strati zhruba ked ma predok na urovni mojej zadnej casti - ale aj tak sa mi tam moze schovat. Preto pri preradovani vzdy radsej kratko mrknem cez okno, ci tam niekto nie je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Artigasi, jak dopadl vlasně Tvůj spor se ženou? Rybízová nebo švestková?

Dnes mám splín a nechutná mi ani panák. Hrůza. Ženské mě s... ale to je neslušné... :(

Celý den jsem gruntoval. Gogo měl pravdu, ten čistič skel je výborný i na okna. Tak fofrem vyleštěné okno jsem ještě neměl. :palec2:

Zítra je na řadě Yetík. Vyzkouším tu ochranu na ALU disky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak to dopadlo? No byla z toho velká manželská hádka a hrozilo, že budu v neděli bez řízků a tak pod tlakem okolností jsem kývl na pořadí: meruňka, rybíz, bezinka, švestka, třešeň, jahoda, hruška, jablko, broskev, kompoty.

Gogo je na ochranu odborník ví, o čem mluví, ale mě udivuje, že Yetík je u tebe až na druhém místě. To já na to jdu docela jinak, první Tulák a koupelku jsem maloval až asi v 18hod. Manželka ještě uklízí……

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne ne Artigasi, byl to promyšlený tah. Včera dost fučelo, tak by to mytí nebylo nic příjemného. Navíc honím pavouky ve všech možných koutech našeho gigabaráku a po tmě na ně nevidím. Ty třesavky jsou všude a jak se množí! Invazní druh. Vidím, že budu muset také fouknout do OBI pro Primalex a vymalovat aspoň halu. Stavím se asi i na trzích v Olomouci. Yetík se alespoň trošku protáhne.

Artigasi, co se týká toho sporu, neříká se tomu odborně podpantoflismus? Názory obou se sbližují, sbližují, až její nabydou vrchu. Ona se stará o takové nepodstatné věci, jako je, co s mojí výplatou. Já řeším důležité věci, např. jaký je náš politický poměr k Taiwanu. :_icon_smich2: Děsím se, čeho všeho jsi schopen pro řízky. :smich:

Editováno: , autor: Tygrik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"YETISTI" z Moravy, Slovenska, Česka, přeji Vám ať je pro Vás zima hezká!

Ať to moc neklouže, silničáři sypou - chci Vám popřát do 2012 jednou větou:

VŠECHNY JÍZDY BEZ NEHODY ! Vždyť máme "miláčka" do nepohody.

A budeme-li míti sraz, ať ve zdraví se všichni sejdem zas!

Zdraví Vás choceňák

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si "užil" 40 minut trhání osmičky. Když jsem jel zpátky od zubaře, bylo mi úplně jedno, jestli Yetík topí nebo ne. Byl jsem úplně zpocený. :kol-31: Pusu mám jako, pan ministr jistě promine, Vondra... nakřivo. :D Nicméně jsem rád, že mi paní doktorka doporučila dezinfekci slivovicí. :)

Editováno: , autor: Tygrik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak si jedu do práce, na noční a v Olomouci na Přerovské ulici ně najednou staví policie. Zajedu na bok silnice, stáhnu okýnko a vedle auta stojí docela pohledná policistka, druhá, neméně hezká si už prohlíží přední masku, Ta první praví:Silniční kontrola. Víte proč jsme Vás zastavily? Tuším odkud vítr fouká a tak jen pokrčím rameny a řeknu: Jsou vánoce. Usměje se a odchází k přední masce. Něco si tam říká s tou druhou, pak se obě vrátí k předním dveřím, ta jedna řekne takovým blbým úředním tónem, co nemám rád: Pane řidiči, vypněte motor, zajistěte vozidlo a vystupte si. Co se dá dělat soukám se z auta ven. Sotva narovnám své kosti, obě naráz řeknou: Veselé Vánoce a jedna po druhé mi podá ruku. Pak si ještě prohlídnou vajíčka na zadním platě a já odjíždím do práce střídat kolegu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Artigasi neboj se i na tebe jednou dojde. Ty ještě vozíš vajíčka na tom platě? Až prasknou to bude smrad, ani ta nejlepší voňavka nebo kolínská tě nespasí :smich: A co teprve Tulák, chudák, ten to odnese nejvíc. Měl jsi ještě vytáhnout na ně když už jste si přáli nějakou tu ovocnou ať to má šťávu to přání. Je to jen jednou za rok. :kol-48:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tygříku, klidně pij dál, vyhlásil jsem stop stav na hruškovou, aby zbylo něco pro tebe. Učitele jsem měl vždy moc a moc rád………

Abych nespamoval na Artigasově hlavním vlákně, dávám odpověď sem:

Artigasi, jsem rád, že aspoň Ty máš učitele rád. Já jsem ale horší než učitel, jsem totiž ... :kol-29: Děkuji, že na mě myslíš s tou hruškovou. Včera jsem měl jen jednoho panáka. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...